Miruna Dosca premiata de Ed. Corint

Desemnată câștigătoare printr-o tragere aleatoare pentru că a răspuns complet la întreg sondajul „Ce fel de cititor ești” și ne-a împărtășit din experiența ei… Miruna Dosca. Felicitări și lectură frumoasă !

Așa cum am promis, sprijiniți de editurile partenere, premiem implicarea și curajul respondenților cu cărți – că doar despre ele povestește Revista SemneBune. 

 

Setul de cărți (5 titluri) este oferit de această dată de Editura Corint.

Inima și Minte

„Minte sanatoasa in corp sanatos” ramane o afirmatie pe cat de veche, pe atat de universala, pe care Valentin Fuster, cardiolog si cercetator de prestigiu, si Luis Rojas Marcos, eminent psihiatru, si-au insusit-o de-a lungul a multi ani de experienta.

In Inima si minte autorii pledeaza pentru necesitatea de a asculta mesajele pe care corpul si mintea noastra ni le trimit pentru a ne mentine sanatosi. Prin intermediul a douazeci de cazuri reale de bolnavi care se prezinta la cardiolog, doctorii impartasesc cu cititorii experientele lor cu acesti pacienti. Ei explica intr-o maniera didactica natura fiecarui caz si metoda adoptata de medic si pacient pentru vindecare. Scrisa in colaborare cu scriitoarea si jurnalista Emma Reverter, Inima si minte include douazeci de povesti fascinante referitoare la complexitatea fiintei umane. David este un copil in varsta de sapte ani care este nelinistit si care simte oboseala numai cand se afla la scoala, Joe este un tanar lipsit de motivatie care acuza dureri in piept, Isabel este o femeie de varsta mijlocie cu o hipertensiune arteriala a carei origine nu se cunoaste si care este ingrijorata pentru situatia ei familiala si profesionala. Sunt doar cateva dintre cele douazeci de cazuri in care cititorul se poate regasi si de la care poate invata cum sa-si apere sanatatea.

O carte placuta, informativa si utila pentru cei care doresc sa aiba o viata sanatoasa si fericita.

 

Format: 15 x 23 cm, 256 pagini
Autor: Valentin Fuster , Luis Rojas Marcos
Traducere: Melania Constantinescu
ISBN: 978-973-135-598-6
Editura: CORINT
Aparitie: 2011
Preț: 49.90 lei

 

 

Viata Secreta a Universului

Exista o forta misterioasa care ne leaga pe toti, lumea si intregul univers? Ce este aceasta forta care ne leaga? Viata secreta a universului prezinta limpede, pe intelesul tuturor, principalele teorii ale filosofilor si fizicienilor, din Antichitate pana in prezent, si propune o ipoteza incitanta: stiinta este capabila sa rezolve acest mister vital. Cea mai mare sansa a noastra va fi sa-l punem in  slujba oamenilor, iar cel mai mare pericol este sa-l negam. Dezvaluind cercetarile care se desfasoara in lumea intreaga, in domenii atat de variate precum biologia umana si mecanica cuantica, Amy Corzine demonstreaza in mod stralucit cum opiniile emise in ambele tabere, cea stiintifica si cea religioasa, converg. Exista, fara urma de indoiala, o energie universala. „Tot ce

exista in univers, de la particulele minuscule care intra in alcatuirea corpurilor noastre la cele mai mari constelatii din bolta cereasca, este viu, dinamic si emite sunete.”

Daca ascultam, vom descoperi ca nu suntem niciodata complet separati unul de celalalt sau in contrasens cu descoperirile generatiilor anterioare. Astazi, in perioada crizei globale, Viata  secreta a universului proclama un adevar universal: suntem cu totii intr-o relatie de interdependenta, responsabili in fiecare clipa pentru lumea noastra fragila. Putem face atat de multe, daca invatam sa ascultam.

Format: 13 x 20 cm, 320 pagini
Autor: Amy Corzine
Traducere: Mihaela Doaga
ISBN: 973-135-572-6
Editura: 
Aparitie: 2010
Preț: 37.50 lei

 

 

Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului

Prin intermediul acestui Ghid practic şi inteligent, toţi cei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea copiilor de la 0 la 8 ani vor putea beneficia de experienţa şi metodele lor educative pe termen lung, strânse pentru prima dată într-o carte.

Cum să fii AS în creşterea şi îngrijirea copilului vă va ajuta:

  • Să amenajaţi camera copilului;
  • Să-i formaţi obiceiuri esenţiale legate de somn, alimentaţie şi igienă;
  • Să-l învăţaţi bunele maniere şi comportamentul civilizat;
  • Să trataţi bolile obişnuite ale copilăriei, de la colici la pojar;
  • Să-i organizaţi o petrecere aniversară de neuitat şi multe altele

Format: 13 x 20 cm, 288 pagini
Autor: Louise Heren , Susan McMillan
Traducere: din limba engleză şi note de Cornelia Marinescu
ISBN: 978-973-135-678-5
Editura: CORINT
Aparitie: 2012
Preț: 20.90 lei

 

 

Remedii naturiste. Ghidul plantelor medicinale, editie de buzunar

330 de plante pentru sanatatea ta.

 

Cea mai cuprinzatoare lucrare despre plantele utilizate ca remedii naturiste in scopul tratarii si vindecarii diferitelor afectiuni ale corpului uman.

Cartea este scrisa de unul dintre cei mai competenti botanisti contemporani, care te invata:

– cum sa cunosti plantele.

– ce parti ale plantei se utilizeaza intern sau extern.

– cum sa folosesti planta (ceai, sirop, decoct, tincture, cataplasma, unguente etc).

– ce afectiuni se trateaza cu o anumita planta.

 

Format: 13 x 20 cm, 184 pagini
Autor: Gheorghe Mohan
ISBN: 978-973-135-634-1
Editura: CORINT
Aparitie: 2011
Preț: 12.99 lei

Absolut stralucitoare, editie de buzunar

„Stilul e asemenea diamantelor: etern. Doar că el costă mult mai puţin.” Cinzia Falicetti

Această carte este o călătorie în istoria fascinantă şi atemporală a elementelor-cult ale garderobei feminine: de la rochia neagră la tricou, trecând prin veşnic popularii blugi, dar şi cămaşa albă, puloverul din caşmir şi colierul de perle. Să nu uităm nici clasicul trenci, geanta cu statut de simbol, tocul cui, şic şi sexy, precum şi obiectul la care nu am putea renunţa niciodată, le rouge a levres. Trăsătura comună a acestor zece magnifice elemente? Sunt perene. Şi devin tot mai valoroase odată cu trecerea timpului, ignorând, pline de superioritate, diversele tendinţe în modă.
Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini
Autor: Cinzia Felicetti
Traducere: Irina Pricop
ISBN: 978-973-135-668-6
Editura: CORINT
Aparitie: 2012
Preț: 14.99 RON

 

__

Reamintim tuturor participanților la că nu este obligatorie completarea paginii cu date personale, dar completând această pagină, puteți câștiga un set de cărți (5 titluri diferite), oferite de editurile partenere la această campanie.

Săptămânal, tragem la sorți un câștigător căruia îi oferim cărți, pentru uz intelectual, de la una dintre editurile partenere sondajului, pentru că dorim să recompensăm implicarea și sinceritatea respondenților.

La sfârșitul campaniei de sondare a publicului cititor din România, vom trage la sorți doi cititori norocoși, din totalul de respondenți, pe care îi vom recompensa cu un cititor de cărți electronice – ebook reader – de la partenerul BOOKbyte, iar de la prietenii noștri de la ELKOTech Romania, sponsorul principal al proiectului, vom oferi marele premiu, o Tabletă-PC.

Împrăștie vestea, invită la sondaj!

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 2993