CDPL Fest, între ambiție și căldură

Cu toate că nici perioada anului și nici tempratura nu ar fi indicat, editura Casa de Pariuri Literare a organizat prima ediție a festivalului CDPL Fest, cu participarea unora dintre autorii care au publicat recent aici. Vorbim  de tinerii poeți Livia Ștefan și Radu Nițescu, dar și de scriitori consacrați precum Angela Marinescu și Radu Aldulescu. Câțiva dintre autorii de pe afiș au organizat  standuri personale, în care puteai regăsi pasiuni ale acestora. Din punctul meu de vedere, un demers excelent, dar și mai bine ar fi fost ca la fiecare stand să putem găsi și cartea autorului respectiv.

Cărțile au putut fi achiziționate cu un de 10%, în timp ce revista Observator Cultural a fost distribuită gratuit.  O inițiativă lăudabilă și, după cum spunea un cristian, editorul de la CDPL, cumpărați literatură contemporană românească. Evenimentul s-a desfășurat în Club A.

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010.