triplul x

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 23.07.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

O prietenie bazata pe relatii de afaceri este mai buna decat o afacere bazata pe prietenie” – John D. Rockefeller (1874-1960)

Cititor X: „daca nu exista nici o urma de intruziune comerciala in carte, nu am nimic impotriva; daca s-ar reflecta si intr-un pret mai mic, ar fi si mai bine”.

Editura X: „excelenta initativa! ne degreveaza de multe sarcini: cautare de sponsori, parteneriate, setarile aferente fiecarei lansari de carte etc”.

Sponsor X: „proiect foarte interesant! promovarea in mediul neconvential atrage din ce in ce mai mult iar noi dorim sa fim prezenti; ne place mult mediul cultural si vom incerca sa-l sustinem”.

Triplul X – relatie trainica win-win-win.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.