business pack

Daca doriti sa va completati biblioteca de afaceri sau sa initiati una, iata o oportunitate. Puteti achizitiona acum un pachet de 10 titluri din portofoliul Publica la doar 149 de lei. Cartile din aceasta oferta acopera domenii precum leadership, marketing, management, customer service si advertising si fiecare dintre ele poate fi rasfoita online pe site-ul editurii.

Pachetul contine urmatoarele carti: Concurenta intr-o lume plata, Proba de caracter, Traversarea abisului, Simply Better, Omul generos, Un fiu al publicitatii, Metode de publicitate testate, Viata mea in publicitate & publicitate stiintifica, Karaoke Kapitalism si Sfarsitul advertsingului asa cum il stim.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.