company’s digest

Reader’s Digest a lansat Catalogul de Craciun pentru companii care ajuta la impresionarea colaboratorilor, chiar si in conditiile unui buget de criza. De aceea aveti si reduceri importante: intre 20 RON si 60 RON, per produs, in functie de cantitatea comandata! Mai multe detalii pe site.

Tot in aceasta campanie pentru efecte promotionale, pentru finele anului, editura Reader’s Digest ne anunata ca parteneriatele pline de succes merita rasplatite cu un gest special. Daca nu aveti timp sa cautati idei, ei va ajuta sa evitati clasicele atentii de Craciun si sa alegeti cadouri remarcabile. Nimic nu se compara cu bucuria de a primi un obiect care sa nu incante numai ochiul, ci sa devina pretios pentru mult timp.

In Catalogul de Craciun pentru companii aveti la indemana idei de cadouri deosebite, care sa sublinieze reusitele unui an de parteneriate de succes.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.