TES FEST – Festivalul Internațional de Teatru Idiș a ajuns la a VII-a ediție

de Stat organizează în perioada 27-29 mai 2022 cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Idiș . Pe parcursul celor trei zile de festival, pe scena TES vor fi prezentate în premieră evenimente realizate în colaborare cu artiști internaționali, reprezentanți ai limbii și culturii idiș.

Programul  va include concerte, spectacole de teatru, un workshop de muzică klezmer, dar și un eveniment dedicat celor mici, rezultat în urma desfășurării unor ateliere de teatru pentru copii:

  • Sâmbătă, 28 mai, ora 19.00 – Concert YIDDISH TROTTER
  • Duminică, 29 mai, ora 11.00 – Spectacol pentru copii BABY
  • Duminică, 29 mai, ora 19.00 – Spectacol MANGERKABARET (Premieră)

Festivalul Internațional de Teatru Idiș  își propune să celebreze în fiecare an Ziua Limbii și Teatrului Idiș, să creeze o poartă spre cunoaștere, înțelegere și diversitate culturală.

Accesul publicului la toate evenimentele prezentate în cadrul celei de-a VII-a ediții TES FEST, atât online, cât și offline este gratuit, cu rezervare prealabilă la numărul de telefon 0743.215.998.

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4.983 de abonați.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.