Programul Teatrului Elisabeta în luna aprilie

Lună plină la Teatrul Elisabeta

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un zâmbet ici, un râset colo, parcă nici zilele nu mai sunt atât de reci. Teatrul Elisabeta a început în forță primăvara aceasta, și pregătește spectacole noi pentru publicul său. Până vom auzi vești despre noua premieră, îți recomandăm câteva titluri:

Începem luna cu ceva ce oricine și-ar dori – „O căsnicie liniștită” (vineri, 8 aprilie) și ceva de care oricine s-ar feri – o „Capcană pentru un bărbat căsătorit” (sâmbătă, 9 aprilie). După o comedie romantică și una polițistă, urmează reluarea unui spectacol mult iubit de public: „Las’ că știm noi!” revine pe scenă într-o zi cu noroc – miercuri, 13 aprilie, cu Tania Popa și în rolurile principale.

Pe Tania Popa o poți vedea și joi, 14 aprilie, în comedia „Te iubesc dar nu pe tine”. Când el și ea au o problemă în căsnicie, poate soluția să vină de la amant și amantă? O întrebare periculoasă.

Dar nu la fel de periculoasă precum jocul din „Încurcătură la nivel înalt” (15 aprilie), unde intrigile politice se amestecă cu cele amoroase, în timp ce un detectiv atârnă pe balcon… mort.

Facem o pauză pentru muzică? Pentru că sâmbătă, 16 aprilie, Ozana Barabancea revine alături de Orchestra Lumini Sonore, alături de care va interpreta arii de operă, canțonete, șlagăre și hit-uri celebre internaționale.

După zilele pline de cozonaci frământați, ouă roșii și iepuri darnici, te poți întoarce la Teatrul Elisabeta pentru două comedii, una mai diferită ca alta: vineri, 29 aprilie, te așteaptă cuplul devenit celebru pentru certurile sale atât de comice – „Tanța și Costel”, în timp ce sâmbătă, 30 aprilie, te așteaptă o comedie englezească cu un trio amoros ciudat: un soț, o soție și fantoma fostei soții – „Fantoma, dragostea mea!”.

Poți consulta programul Teatrului Elisabeta pe www.TeatrulElisabeta.ro

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4.983 de abonați.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.