Teatrul Elisabeta revine pe scenă cu o stagiune online

Râsul se întoarce la Teatrul Elisabeta!
Vineri, 12 martie, ora 20:00, are loc premiera stagiunii online în cu platforma online românească www.Cineclic.ro. Timp de 48h, veți putea urmări comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, disponibilă în format ultraHD.

„Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” este o în regia lui Șerban Puiu, care de la și până în prezent s-a jucat doar cu casa închisă, stabilind un record încă de la premieră, când biletele s-au epuizat în mai puțin de 24h. Comedia îi aduce pe ecranele dvs. pe actorii Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Lucian Ghimiși și Marcelo Cobzariu.

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon.

În cadrul proiectului Stagiune Online, Teatrul Elisabeta oferă în fiecare lună, pentru numai 48h, una dintre comediile sale de succes, disponibile exclusiv pe Cineclic. În prețul biletului intră nu doar producția lunii, ci și materiale realizate exclusiv pentru clienții platformei Cineclic.

De acum, puteți urmări comediile voastre preferate din confortul propriei case, accesând www.TeatrulElisabeta.ro, secțiunea Stagiune Online, unde puteți găsi bilete și informații suplimentare.

 

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.