Programul Teatrului Elisabeta în luna iulie

Zilele de vară se numără în râsete la Teatrul Elisabeta


Prognoza lunii iulie: se anunță comedii spumoase, spectacole muzicale ale unor artiști cunoscuți, jazz sessions… și râuri de limonadă răcoritoare. Stagiunea Teatrului Elisabeta continuă în plină vară – luna lui cuptor a început cu trei spectacole SOLD-OUT: Capcană pentru un bărbat căsătorit, Puricele în ureche și Lună de miere cu piper. Atmosfera de vară va fi întreținută, înaintea fiecărui spectacol, de saxofonistul Vicențiu Manta, care va oferi momente de jazz care se potrivesc din plin cu un pahar de vin din partea casei.

O „Încurcătură la nivel înalt” se va petrece miercuri, 7 iulie, de la ora 20:00, protagoniști fiind Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Gabi Costin, Raluca Ghervan, Daniel Nuță. O comedie despre amor, politică, și despre încurcăturile care apar atunci când le amesteci. „Încurcătură…” este prima producție a Teatrului Elisabeta, fiind vizionată de zeci de mii de spectatori.

Comedia continuă cu un joc periculos: imaginează-ți că la cina cu cei mai buni prieteni, ești obligat să răspunzi la telefon pe speaker, și să citești cu voce tare mesajele și notificările. Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Leonid Doni, Andreas Petrescu, Vladimir Drăghia, Laura Cosoi și Bogdan Albulescu sunt actorii din comedia „Ghici cine te sună?!” de joi, 15 iulie, ora 20:00.

Joi, 22 iulie, se joacă o comedie celebră: „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Știai că biletele la premiera acesteia s-au vândut în timp record – în mai puțin de 24 de ore? Robert se trezește sub același acoperiș cu soția și amanta, în timp ce soția sa are o idilă secretă cu cel mai bun prieten, care la rândul său… Nu are rost să-ți spunem întregul șir de încurcături și legături – vino la spectacol!

Dacă „Đezbracă-te…” ți-a stârnit interesul pentru comedii despre cupluri, ești așteptat la comedia „Te iubesc dar nu pe tine” de vineri, 23 iulie. Nefericirea în căsnicie se rezolvă în moduri diferite, dar protagoniștii aleg opțiunea periculoasă: își invită amanții acasă… în același timp! Doar un perete îi desparte de un deznodământ cu scântei…

Scântei se nasc și între Amanda (Corina Dănilă) și Elyot (Silviu Biriș), care se revăd la ani distanță de despărțire într-o noapte cu noroc… sau ghinion? Fiecare este proaspăt căsătorit cu altcineva și se află în prima noapte a lunii de miere. Învinge iubirea adevărată totul? Comedia romantică „O căsnicie liniștită” se joacă joi, 29 iulie, de la ora 20:00.

Teatrul Elisabeta încheie luna în forță, cu cea mai jucată comedie din repertoriul său – „Boeing Boeing”. Un arhitect are tot ce și-ar putea dori cineva: o casă superbă, o menajeră harnică și trei logodnice stewardese. Nu mai e nimic de adăugat – doar de sperat că niciuna dintre ele nu le va întâlni pe celelalte două! Vineri, 30 iulie, spectatorii sunt așteptați la o comedie îndelung aplaudată de peste 70.000 de spectatori: „Boeing Boeing”.

Programul spectacolelor poate fi accesat pe www.TeatrulElisabeta.ro.

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.