Programul Teatrului de Artă București – mai 2021

Teatrul de Artă București repornește motoarele spectacolelor. Teatrul este ca un motor de mașină, el nu poate funcționa doar cu turație mică, în viteze inferioare, din când în când trebuie folosite și vitezele superioare, turație crescută. Teatrul de Artă București continuă parteneriatele cu Teatrul L. S. Bulandra și Teatrul de Comedie, spectacolele TAB se joacă pe scenele lor ca semn de susținere a teatrului independent.

 

Astfel:

  • 21 mai 2021, ora 19.15IEPURELE ALB , cu Ana Crăciun Lambru și Lavinia Pop Coman, regia Ana Crăciun Lambru

 

  • 21 mai 2021, ora 19.00FĂ TU PRIMUL PAS – de Jean Paul Carriere, cu Raluca Aprodu și Marius Călugărița, regia – Teatrul de Comedie (spectacolul TAB se va juca pe scena Teatrului de Comedie)

 

  • 22 mai 2021, ora 19.15 – spectacolul UNORA LE PLACE SWINGUL – de Donna Hoke, cu Marius Călugărița, Anca Manolescu, Lavinia Munteanu și Edgar Nistor, regia Claudiu Pușcău

 

  • 22 mai 2021, ora 19.00UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI – de Leonid Zorin, cu Paula Chirilă și George Constantinescu, regia Bogdan Hușanu (un Teatrul de – Teatrul de Comedie). (spectacolul TAB se va juca pe scena Teatrului de Comedie)

 

  • 26 mai 2021, ora 19.00SPECTACOL-CONCEPT NUIT MINIMALISTE, ANDREI IRIMIA – Sala Liviu Ciulei, Teatrul Bulandra (spectacolul TAB se joacă pe scena de la Teatrul Bulandra)

 

  • 27 mai 2021, ora 19.00ȘASE LECȚII DE DANS ÎN ȘASE SĂPTĂMÂNI – de Richard Alfieri, Cu Victoria Cociaș și George Constantinescu, regia Lavinia Jemna Oltenau – sala Liviu Ciulei, Teatrul Bulandra (spectacolul TAB se joacă pe scena de la Teatrul Bulandra)

 

  • 28 mai 2021, ora 19.00FATA DIN CURCUBEU – de , cu Marcela Motoc, regia – sala Liviu Ciulei, Teatrul Bulandra (spectacolul TAB se joacă pe scena de la Teatrul Bulandra)

 

  • 29 mai 2021, ora 19.15VOYEUR – de Gardner McKay, cu Alexandra Ioniță și Tudor Istodor, regia Claudiu Istodor

 

  • 30 mai 2021, ora 19.15FATA DIN CASA VAGON – după romanul Anei Maria Sandu, cu Lorena Zăbrăuțanu și Eliza Păuna, o creație Lorena Zăbrăuțanu și Eliza Păuna

 

 

Lasă un semn

comentarii

Fii și tu SponsorBun

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
AdLittera este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.