„Naveta culturală” își reia activitatea

Teatrul Național „Marin Sorescu” din  va relua proiectul lansat la începutul anului 2020 și oprit la scurtă vreme de la debut din cauza situației epidemiologice: NAVETA CULTURALĂ.

Astfel, sâmbătă, 21 august 2021, iubitorii de teatru din București vor putea călători în scop cultural la pentru a vedea spectacolul Inimă și alte preparate din carne de Dan Coman în regia lui Radu Afrim și scenografia Irinei Moscu, producție câștigătoare a Premiului UNITER pentru cel mai bun spectacol al anului 2020.

Plecarea se va face la prânz din #București, TNB (din fața Sălii Studio), ora 12.30. va fi după spectacol, în același loc.
Inimă și alte preparate din carne a avut premiera la începutul lunii octombrie a anului 2020 și este un spectacol ce vorbește „despre dragoste și despre praful colorat care se alege din ea. Despre fluturele-labrador care se zbate în zadar la capătul realității. Despre umorul involuntar și singurătatea voluntară. Despre adevăr, tandrețe și sex. Despre copii, poezie și cafea. Despre corp și despre cum duce el greul. Despre crizele mici izbucnite în plină criză. Despre frumusețe și despre sufletele tot mai uscate, întărite deja pe la margini. Despre plăcere și boală. Despre limbaj și despre cum se scurge culoarea din lucruri. Despre cuplurile de interior. Despre viața care atârnă la câțiva cm în afara noastră. Despre inimă și alte preparate din carne”, spune Dan Coman.
Timpurile pandemice sînt, la Coman și Afrim, nu o cauză, ci un turnesol, un potențator al crizelor personale, generator de gesturi și soluții contextuale – sînt legături mincinoase cărora pandemia le accelerează disoluția. La Afrim și Coman, pandemia e o criză socială, cu efecte individuale de nebănuit, o criză de cuplu și de familie, în care dorința de a supraviețui, impulsul vital al sexualității și al nevoii de iubire se luptă cu noul, necunoscutul, distanțele, singurătatea, abandonul voluntar sau involuntar.
Iulia Popovici, Observator cultural

Trailerul spectacolului: https://youtu.be/kEYGR2Nsg8s

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.