Înscrierile trupelor de teatru pentru ediția a XXIII-a a „Serilor Teatrului Studențesc”

Înscrierile la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului „Serile Teatrului Studențesc” au început.

După o incertă perioadă de așteptare, suntem plini de entuziasm acum, când a sosit momentul redeschiderii înscrierilor trupelor de teatru pentru participarea la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului „Serile Teatrului Studențesc”!
An de an, s-au adăugat marii noastre familii sute de studenți, pasionați ai vieții teatrale, și, alături de aceștia, peste 30 de trupe călăuzite de arta frumosului. Încurajăm tinerele talente să dea frâu liber creativității și spiritului de artist și să devină, timp de 5 zile, actorii principali, nu doar pe scena vieții lor, ci și pe scena STS.

În perioada 26-30 iulie, urmează-ți visele și dă șansa artistului din tine să prindă viață! Ai ocazia să te înscrii între 1-28 mai pe site-ul sts-trupe.sisc.ro la unul dintre cele mai longevive festivaluri de teatru adresate studenților și să redescoperi emoția întâlnirii cu publicul. Ca și în edițiile anterioare, am creat pentru participanți două categorii, cea pentru amatori și cea pentru profesioniști. Regulamentul integral, informațiile despre festival și surprizele pe care vi le-am pregătit le puteți găsi atât pe paginile noastre de Facebook (Serile Teatrului Studențesc) și Instagram (@sisc.ase), cât și pe site-ul sts.sisc.ro.

 

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) reprezintă cea mai veche organizație studențească din cadrul Academiei de Studii Economice din București, un demers pornit exclusiv din dorința de a reprezenta studenții din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. În urmă cu 24 de ani se năștea în sufletele tinerilor dorul după frumos și emoție autentică prin arta teatrală și limbajul artistic. Astfel, la doar un an de la înființarea organizației, prinde contur „Serile Teatrului Studențesc”, primul festival național de artă teatrală dedicat studenților, locul unde emoțiile protagoniștilor se afundă în exclamațiile și trăirile intense ale spectatorilor.

MESAJUL ECHIPEI SERILE TEATRULUI STUDENȚESC:  Fie comedie sau dramă, ne-am bucurat împreună de fiecare clipă. Am savurat fiecare moment și asta datorită ție. Când se lasă cortina și ropotul asurzitor al aplauzelor se strecoară în liniștea instaurată, abia atunci ne dăm seama ce ni s-a întâmplat. Transpuși în alt tărâm, în alt univers, îți urmăm fiecare pas pentru că protagonistul ești chiar tu, iar noi, simpli spectatori, susținători ai minunatei tale povești de succes. Noi existăm pentru public și spectacol, pentru culoarea și viața de pe scenă. Respirăm teatru, respirăm artă. Și doar împreună suntem Serile Teatrului Studențesc.


„Teatrul înseamnă educație. Și fără educație, unde ajungem? Ne reîntoarcem în comuna primitivă. Teatrul e despre oameni, despre viață, despre miracolul de a trăi, de a te bucura, de a-i cunoaște pe ceilalți, de a te cunoaște pe tine mai bine. De a încerca să fii mai bun. De a omorî bestia din tine.”
Vlad Rădescu, actor

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.