Deschiderea stagiunii la Teatrul Elisabeta

Dacă dorul s-ar putea măsura, aici, la Teatrul Elisabeta, am învăța să numărăm până la infinit. Au trecut șase luni în care râsul nu a mai răsunat între pereții teatrului și nu ne-a mai fost însoțitor de nădejde, așa cum ne era în timpul unei stagiuni obișnuite. Am căutat, cu toții, să rămânem aproape de voi, iar acest gând ne-a făcut și mai puternici, și mai nerăbdători, și mai dornici să ne întoarcem în sala de teatru. Ne-au lipsit serile de comedie, concertele, aplauzele și râsetele, așa cum se aud ele în draga noastră sală. Astăzi, suntem mai emoționați ca niciodată de revederea cu dragul nostru public, căruia îi putem spune, în sfârșit, „bine ați revenit în casa noastră!”

Înainte de a pune pe noi hainele de sărbătoare, am îmbrăcat instituția noastră după „codul vestimentar” al vremii. Protejarea spectatorilor rămâne pentru noi o prioritate, motiv pentru care am luat toate măsurile necesare bunei desfășurări a evenimentelor, în condiții de maximă siguranță. Deși iubim să vă vedem zâmbind, purtarea măștii va fi obligatorie pe toată perioada evenimentului, începând cu intrarea în clădire. Personalul nostru a fost instruit pentru a asigura respectarea tuturor normelor de protecție. Pentru regulamentul complet în ceea ce privește desfășurarea spectacolelor în sediu, vă rugăm să accesați site-ul TeatrulElisabeta.ro (https://teatrulelisabeta.ro/regulamentul-teatrului-elisabeta-la-sediu/)

Astfel pregătiți, nu mai rămâne decât să dăm frâu liber serilor de teatru la sediu! Reîntoarcerea noastră va fi sărbătorită începând cu 18 septembrie, când vă așteptăm la comedia „Ghici cine te sună?!”, în regia Taniei Popa. Spectacolul spune povestea a şapte prieteni vechi care se întâlnesc să admire eclipsa de lună şi să se bucure de o cină relaxantă, dar care  se transformă treptat într-un adevărat coşmar, pe măsură ce secretele tuturor ies la iveală, pe sunetul produs de telefoanele mobile.

A doua zi, pe 19 septembrie, continuăm sărbătoarea cu „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, o comedie cu mai multe răsturnări de situaţie decat întorsăturile unui tirbuson.

Și pentru că toamna se numără spectacolele, vă așteptăm și în datele de 24 și 25 septembrie, la comedia „Boeing Boeing”, respectiv comedia polițistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, ambele în regia lui Șerban Puiu. Primul spectacol spune povestea încurcată a unui celibatar cu logodnice stewardese, iar cel de-al doilea spectacol este un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă şi suspans, cu un deznodământ cu totul surprinzător.

Suntem emoționați și fericiți că vă putem primi din nou în sala de teatru, respectând măsurile impuse în acest context nefast. Și, pentru că ne-ați lipsit atât de mult, vă spunem doar că surprizele nu vor întârzia să apară. Biletele pot fi achizitionate online de pe www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, de la casa de bilete din bulevardul Regina 45 sau la numărul de telefon 0727 703 703.

Teatrul s-a întors acasă!

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.