Concursul ANIMA PENTRU SOCIETATE la ediția a VII-a

Ești regizor? Ai o idee de un spectacol cu 2-5 personaje? Vrei să montezi un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima care să fie parte din proiectele noastre culturale și înscris la festivaluri naționale și internaționale?

Urmărește regulamentul de participare și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 11 februarie, orele 18:00 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro!

În anul 2019 ne pregătim să montăm cea de-a 10-a producție de succes! Spectacolele noastre au fost vizionate de peste 20.000 de spectatori în București și peste 50.000 în țară și străinătate! Am participat în peste 20 de festivaluri de renume, de unde ne-am întors întotdeauna premiați și apreciați! 5 producții au fost realizate în edițiilor trecute ale concursului „Anima pentru societate”: „ răi” de Mihaela Michailov, regia Geanina Hergheligiu, „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Florin Liță, „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, regia Diana Tănase, „Milk on fire” scris și regizat Radu Pocovnicu și „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu.

Vino cu o idee de montare a unui spectacol creativ și original! Căutăm regizori implicați, serioși, ce-și doresc să monteze un spectacol ce va deveni parte din repertoriul nostru și se va plimba în lungul și-n latul țării, dar și peste granițele ei!

Juriul nostru, format din conducerea Asociației Arte dell’Anima și membri de specialitate: Alina Epîngeac – critic de teatru, Nona Rapotan – critic de teatru și partenerul nostru media prin Bookhub.ro și Domnica Cîrciumaru – director de casting, va alege un proiect care va fi produs de Teatrul Arte dell’Anima în anul 2019, în perioada martie-aprilie-mai 2019.

Anunțăm câștigătorul la data de 18 februarie 2019! Perioada de repetiții se va stabili de comun acord, dar nu trebuie să dureze mai mult de 6 săptămâni. Spectacolele propuse trebuie să fie gândite și create special pentru spațiul de la Teatrul Arte dell’Anima, dar ușor transportabile și adaptabile la orice spațiu. Regizorii ce doresc să trimită o aplicație la concurs pot veni să vadă sala noastră de spectacole în strada Făinari, nr. 17D, sunând la numărul de telefon 0733.060.033 pentru a stabili data și ora.

 


Regulament de participare:

  1. Ne trimiți textul în format pdf sau word
  2. Ne spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice)
  3. Ne faci un deviz estimativ – detaliat pe capitole în format Excel, care să includă plata drepturilor de autor (dacă sunt necesare)
  4. Ne trimiți CV-ul tău – ne dorim regizori absolvenți al unei facultăți de profil
  5. Ne trimiți motivația ta de a regiza un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima

 


Calendar Concurs:

  • 28 ianuarie – 11 februarie, ora 18:00 – Înscrierea proiectelor
  • 11 februarie – 17 februarie – Jurizarea proiectelor
  • 18 februarie 2018 – Afișarea proiectelor câștigătoare

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.