Proiectul „Copilăria părinților noștri” va fi prezentat la Atena

prezintă proiectul expozițional interactiv „Copilăria părinților noștri” sâmbătă, 5 mai 2018, la Atena, în cadrul evenimentului „Viața cotidiană în comunism”, organizat în parteneriat cu .

Proiect lansat de și Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” în luna aprilie a anului 2014, expoziția „Copilăria părinților noștri” s-a bucurat de un mare succes, fiind concepută de către liceeni – de la alegerea temei și strângerea obiectelor până la promovarea evenimentului și realizarea ghidajului. Scopul expoziției a fost acela de a reda viața cotidiană în comunism și, totodată, de a demonstra faptul că muzeele sunt spații vii, iar publicul tânăr poate contribui la reconstrucția memoriei și scrierea istoriei. Proiectul a fost lansat la Bojdeuca „Ion Creangă” și a mai fost prezentat la Istanbul, Suceava și Botoșani.

Prezentarea susținută de Corina Mocanu Irimiță și , coordonatorii proiectului, va avea loc la sediul (str. Aristomenous 41, etaj 1, Plateia Attikis 10440, Atena), începând cu ora 13:00 și va fi urmată de prezentarea portofoliului de cărți al Editurii Muzeelor Literare Iași și de momente artistice.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.