Fucking Medeea. Premieră la InDArt

revine cu noi spectacole, care mai de care mai delicioase! Pe 14 Ianuarie veţi putea fi părtaşii unui spectacol puternic, o parodie despre industria muzicală.

” aduce în faţa dumneavoastră picanteriile vieţii de artist, a lumii show business-ului atât de complicată.
Conflictul care se schiţează este tratat cu umor relevând şi unele accente groteşti. Căutarea adevărului despre cine eşti şi cum eşti perceput de ceilalţi devine coordonata principală a poveştii. Medeea este povestea unei lumi ce se definește prin puterea unui ambalaj fals.

Textul, costumele, decorul, machiajul, coregrafia stau sub semnătura întregii echipe artistice: Bianca Cuculici, Mihai Mitrea, Corina Ivanov, Codrin Boldea, Alexandru Iordache, Diana Păcurar (asistent de regie), Radu  Mitrea (asistent sound&light design), Andreea Iacomiţă (regizor).

Spectacolul a fost produs de Teatrul de Nisip şi preluat de în stagiunea 2018.

Biletele pot fi achiziţionate de la sediul InDArt sau online de pe mystage.ro , iabilet.ro, startickets.ro, eventbook.ro, bilete.ro. Rezervari: www.indart.ro

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.