Concurs și Tabără de creație literară

Primul tematic în 2018 coincide (sau nu!) cu un de creație literară. Știm că bună parte dintre cititorii noștri sunt și scriitori, fie că sunt aspiranți, debutanți sau consacrați, traducători și iubitori de lectură. Fie că sunt pasionați de teatru sau film, de muzică sau de arte vizuale, cititorii noștri sunt invitați să se înscrie în acest concurs. Concursul se adresează adulților care vor să-și exerseze sau perfecționeze exprimarea în scris, scriitorilor aspiranți și, în general, celor ahtiați de genul epic, indiferent de conținutul sau registrul artistic. De ce? Pentru că premiile sunt oferite de Solidus Educațional, un program pentru adulți. 😉

Regulamentul este simplu, iar premiile sunt cu adevărat fascinante: cărți (de la editura ) și locuri în tabăra de Creative writing organizată de AdLittera.

Perioada concursului: 5 – 23 martie a.c., pe SemneBune via email 
Perioada jurizării: 24-25 martie a.c.

Perioada taberei de creație: 25-29 aprilie a.c., Plaiul Foii – Zărnești, Jud. Brașov

Public: să fi împlinit deja 18 ani

Mecanismul: trimite o scrisoare lectorului prin care îi prezinți avatarul tău.
Textul să fie scris în limba română, de maximum 2 pagini format A4 și să fie salvat în fișier Word (sau compatibil).
Trimite un mesaj cu Subiect: , pe adresa redacției la office@semnebune.ro.

Cele mai bune texte vor fi selectate de către redactorii noștri și vor intra în tragere la sorți pentru premii:

1 premiu #1: reducere 50% la achiziția unui loc în tabără

2 premii #2: reducere 20% din prețul unui loc în tabără

5 premii #3: reducere 10% din prețul unui loc în tabără + 3 titluri cu autograf „Bășica Lumii și a ne’Lumii”, „Miasma”, „Scârba sfântului cu sfoară roșie” semnate de .
(Răspundere limitată: oricine se poate înscrie în tabără fără să participe la acest ).

Fiecare cursant va primi o carte cu autograf din partea lectorului. Îndrumătorul atelierelor este scriitorul .


Despre lector

Flavius Ardelean este prozator, traducător, trainer și manager cultural, specializat în industria de carte. S-a născut la Brașov în 1985, a fost bursier DAAD la Institutul de Management Cultural din Ludwigsburg, Germania, și a absolvit masteratul în management editorial la Centrul Internațional de Studii Editoriale din Oxford, Marea Britanie. A publicat șapte volume de literatură și a tradus cinci romane din germană și engleză. Cărțile sale au fost distinse cu două premii Colin pentru literatură fantastică și o nominalizare la Festival du Premier Roman din Chambery, Franța. Flavius a fost nominalizat de două ori consecutiv la premiul Tânărul Prozator al Anului în cadrul Galei Tinerilor Scriitori, București. Mai multe despre cărțile sale pe www.flaviusardelean.com 

Flavius Ardelean a fost lectorul Atelierelor de Creative writing, organizate în cadrul Concursului național de debut literar „Incubatorul de condeie IDC” ediția a IV-a, 2013. În urma atelierelor a reieșit un Caiet de atelier, format din prozele cursanților. Poți descărca gratuit Caiet de Atelier IDC 2013 de aici.


Despre Pensiunea „Cabana Dianthus”

Pensiunea se află în mijlocul naturii lângă râul Bârsa la cca 9 Km zona urbană a Zărneștiului, pe drumul Plaiul foii, spre intrarea în Parcul Național Piatra Craiului. Se oferă condiții optime de cazare și masă pentru turiști, indiferent de vârstă sau stil de alimentație. Cabana este situată în Parcul Național Piatra Craiului, una dintre cele mai frumoase rezervații naturale din România și unul dintre cele mai mari parcuri de carnivore mari din Europa.

Detalii aici.


Despre Tabăra de Creative writing

Scrierea creativă este o activitate relaxantă și instructivă. Este o provocare, fie că o faci din hobby sau loisir, pentru că îmbogățește prin ghidaj cunoștintele despre scris și lectură, indiferent de gen sau stil.

Detalii aici.


Detalii despre programul Solidus dedicat adulților salariați, găsiți aici.

Detalii despre programul și tematicile Taberelor 365 de zile dedicate copiilor, găsiți aici.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.