POVESTE FĂRĂ SFÂRȘIT LA TES – SPECTACOL PENTRU COPII

Acest articol a fost publicat de Andreea Tănase pe 4.05.2017 în rubrica Teatru și are asociate următoarele etichete: , , , .

Dragi copii, părinţi, bunici,

Teatrul Evreiesc de Stat vă invită sâmbătă, 6 mai, de la ora 11.00, la a doua ediţie a spectacolului pentru copii „Poveste fără sfârşit”, realizat de Teatrul Evreiesc de Stat.

Vă așteptăm să intrați alături de actorii noștri într-o lume magică a poveștilor, a personajelor fantastice, în care imaginația și curajul celor mici sunt personajele principale. Spectacolul interactiv își propune să le ofere celor mici oportunitatea de a face parte din spectacol, devenind astfel personaje. Şi  adolescenţii vor avea şansa dezvoltării personale în compania actorilor Teatrului Evreiesc de Stat.

Din distribuţie fac parte Dorina Păunescu, Mirela Nicolau, Alina Tomi, Nicolae Călugăriţa,  Mircea Dragoman, Andrei Bibire și trupa de teatru a Colegiului Naţional de Informatică “Tudor Vianu”, coordonată de profesorul Marcel Homorodean.

 Dramatizarea textului Cartea Raiului, de Iţic Manger, este semnată de lect. dr. Camelia Crăciun.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile! Invitația este valabilă, cu rezervare prealabilă la unul dintre numerele de telefon 0743.215.998 sau 0747.085.477.

Vă așteptăm cu  drag!

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.