POVESTE FĂRĂ SFÂRȘIT LA TES – SPECTACOL PENTRU COPII

Dragi copii, părinţi, bunici,

de Stat vă invită sâmbătă, 6 mai, de la ora 11.00, la a doua ediţie a spectacolului pentru copii , realizat de de Stat.

Vă așteptăm să intrați alături de actorii noștri într-o lume magică a poveștilor, a personajelor fantastice, în care imaginația și curajul celor mici sunt personajele principale. Spectacolul interactiv își propune să le ofere celor mici oportunitatea de a face parte din spectacol, devenind astfel personaje. Şi  adolescenţii vor avea şansa dezvoltării personale în compania actorilor Teatrului Evreiesc de Stat.

Din distribuţie fac parte , Mirela Nicolau, Alina Tomi, ,  Mircea Dragoman, Andrei Bibire și trupa de teatru a Colegiului Naţional de Informatică “Tudor Vianu”, coordonată de profesorul Marcel Homorodean.

 Dramatizarea textului Cartea Raiului, de Iţic Manger, este semnată de lect. dr. Camelia Crăciun.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile! Invitația este valabilă, cu rezervare prealabilă la unul dintre numerele de telefon 0743.215.998 sau 0747.085.477.

Vă așteptăm cu  drag!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.