Pisicile războinice. Noua profeție – Răsărit de lună

Lansarea volumului PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE – RĂSĂRIT DE LUNĂ, editat de Galaxia Copiilor, parte a Grupului Editorial ALL, va avea loc vineri, 6 octombrie, de la ora 19.00, la Cafeneaua Cărturești Verona, în cadrul BOOKerini – Târg de carte pentru copii.

Evenimentul va lua forma unui atelier de ilustrație și distracție pisicească, de aceea fanii pisicilor sunt invitați să-și anunțe participarea pe FACEBOOK, aici: https://goo.gl/po3w3v

În seara în care se lansează PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE – RĂSĂRIT DE LUNĂ se deschid porțile spre o lume plină de întâmplări fantastice:

  • Atelier de ilustrație pisicească coordonat de superilustratorul Octav Ungureanu
  • Concurs de ilustrații jurizat de prietenii noștri de la Talente de Năzdrăvani
  • Toți participanții la ateliervor primi o smuticeală pe cinste din partea sponsorului nostru SLooP (smuti-uri și fresh-uri de fructe delicioase)
  • Toți partipanții la atelier vor primi tricouri, de carte, insigne, cu alte cuvinte tot arsenalul necesar unui războinic adevărat
  • Câștigătorii concursului vor fi răsplătiți cu premii în cărți


PISICILE RĂZBOINICE s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista „ Times” a celor mai vândute titluri.

Editura Galaxia Copiilor a publicat primele 6 cărți ale seriei, iar acum continuă cu NOUA PROFEȚIE. Pline de suspans, cărțile VII și VIII se vor dovedi extrem de captivante atât pentru fanii PISICILOR RĂBOINICE, cât și pentru cititorii care nu sunt încă familiarizați cu lumea lor. NOUA PROFEȚIE aduce în prim plan cea mai tânără generație de pisici războinice, urmașii eroilor din primele 6 cărți

Din seria NOUA PROFEȚIE fac parte cărțile:
Miez de Noapte
Răsărit de Lună
Zori de Zi
Strălucirea Stelelor
Amurg
Apus de Soare

Aceste romane pentru copii sunt inspirate de operele lui J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling și William Shakespeare, aducând în actualitate și prezentând pe înțelesul copiilor temele esențiale ale condiției umane.

PISICILE RĂZBOINICE sunt cele mai bune ambasadoare ale iubirii pentru animale și pentru natură.

Personajele reprezintă adevărate modele de success


La început, Roșcovanul era un simplu pisoi de casă. Treptat, s-a trezit în el pofta de aventură și a ajuns în pădure. În ciuda prejudecăților legate de pisicile domestice, a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului și a primit numele Labă de Foc. Au urmat apoi titulatura de războinic și numele Inimă de Foc. Mai departe, curajul l-a adus până la poziția de secund în clan, iar în cele din urmă, cel care fusese cândva un pisoi de casă va ajunge chiar liderul clanului, sub numele de Stea de Foc.


Despre Editura Galaxia Copiilor

Editura Galaxia Copiilor este editorul unor serii unice în România precum bestsellerele internaționale PISICILE RĂZBOINICE, SUPRAVIEȚUITORII și EXPLORATORII, sau seria  Pixi. Editura face parte din Grupul Editorial ALL, format din editurile ALLALL EducaţionalALLFAGalaxia CopiilorSian Books şi Helen-Exley România.

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4.983 de abonați.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.