Lasă-te vrăjit de Festivalul „Teatru sub Lună” și de reducerea de 25% la bilete până pe 1 iulie

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediţie, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești al capitalei.

Acest festival este unul dintre copiii de geniu ai proiectului cultural InDArt, singurul brand multicultural din România, care a creat în peste 10 ani de existenţă 1000 de evenimente, implicând 200 de tineri și 30 de parteneri culturali.

Festivalul „Teatru sub lună” se va extinde pe durata a 3 weekend-uri între 1 și 16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești. Deși, după cum îi spune și numele, acest festival este unul de teatru, el reunește pe parcursul celor 3 weekend-uri de desfășurare concepte culturale diverse, precum show-uri de improvizaţie, concerte de jazz și rock acustic, expoziţii de fotografie și pictură, dar și de sculpturi din lemn și
fier.

Fiind un proiect de artă urbană, festivalul de teatru independent „Teatru sub lună” își propune să promoveze tinerii artiști aflaţi la început de drum în cariera profesională. Mai mult, acest festival dorește să le ofere tinerilor o rampă de lansare, precum și un mediu în care își pot manifesta pasiunea pentru cultură și abilităţile dobândite prin punerea în practică a ideilor creative.

Conceptul inedit al acestui festival de teatru urban independent stă sub semnul astrului selenar, deoarece, în fiecare an, spectacolele se desfășoară în perioada cu lună plină, ca simbol al evoluţiei și desăvârșirii artistice.

În perioada de dinainte de începerea propriu-zisă a festivalului „Teatru sub Lună”, adică până pe 1 iulie 2017, biletele și abonamentele puse în vânzare pot fi achiziţionate cu 25% reducere de pe platforma www.mystage.ro.
Astfel, preţurile reduse vor fi următoarele:
• Bilet 1 zi – 29,90 lei (redus de la preţul normal de 40 lei)
• 3 Day Pass: 71.38 lei (redus de la preţul normal de 90 lei)
• Full Pass (nenominal): 158 lei (redus de la preţul normal de 200 lei)

Pentru mai multe detalii despre festivalul „Teatru sub Lună”, accesaţi website-ul oficial www.teatrusubluna.ro, iar pentru bilete cu reducere de 25%, disponibile până la 1 iulie 2017, accesaţi platforma www.mystage.ro.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.