Echipa „Ana, mon amour” vine astăzi la Iași

Începând cu 1 martie, regizorul Călin Peter Netzer, împreună cu actorii Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu şi o parte din echipa de realizatori a filmului „, ” au întâmpinat publicul românesc în cadrul galelor speciale din avanpremieră, organizate în mai multe oraşe din ţară.

Ieşenii se vor întâlni cu actorul Mircea Postelnicu și soprana Maria Donose astăzi, 9 martie, de la ora 19:30 în cinematograful Cinema City Iulius Mall.

O producţie Parada Film, „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste şi dependenţă, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma (Mircea Postelnicu) şi Ana (Diana Cavallioti) se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Distribuit de Freeman Entertainment şi bazat pe romanul „Luminiţa, ” de Cezar Paul – Bădescu, filmul „Ana, ” este cea mai recentă producţie semnată de Călin Peter Netzer care a ajuns în premieră în cinematografele din toată ţara din 3 martie.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Corina Giurgia

Corina Giurgia
Licențiată în Jurnalism şi Ştiințe ale Comunicării, cu un masterat în Filosofie Aplicată şi Management Cultural, continua căutările în lumea oamenilor frumoși. Iubește Iaşul, cu întâmplările şi străzile pe care se plimbă încă scriitori şi poeți adevărați. Dependentă de ploaie, cu o obsesie pentru umbrele. Ambasadoare SemneBune la Iași. O găsiți și pe blogul personal: http://jurnalistacum.blogspot.ro/