CONSTELAȚII – O nouă premieră la Teatrul de Artă București

anunță prima nouă producție din programul stagiunii 2017-2018: spectacolul CONSTELAȚII de , în regia lui George Dogaru. Spectacolul va avea premiera vineri, 15 septembrie și joi, 28 septembrie, orele 19.15, la , din str. Sfântul Ștefan nr. 21.

CONSTELAȚII este o piesă despre liberul arbitru și prietenie. Despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Marianne este fizician la Universitatea din Sussex, iar Roland este un simplu apicultor. Se cunosc întâmplător. Prima întâlnire nu iese deloc bine. Dar noroc că există și o a doua șansă, și o a treia, și a patra…

„Povestea lui este jucăușă, inteligentă și plină de idei și, în același timp, trezește o puternică emoție.” (Daily Telegraph)

Prima montare după Constelații a avut premiera la Royal Court Theatre, Londra, în ianuarie 2012. Apoi, spectacolul a fost transferat la Duke of York’s Theatre, Londra, în noiembrie 2012. Trei ani mai târziu, spectacolul a avut premiera și pe Broadway, la Samuel J. Friedman Theatre, avându-i protagoniști pe Jake Gyllenhaal și Ruth Wilson. A fost un succes răsunator.

Montarea de la București îi are în distribuție pe și .
Scenografia este semnată de Romulus Boicu.
Muzica originală:
Videoproiecție: Ovidiu Cotârță
Grafică și fotografie: Mihnea Irimia
Regia: George Dogaru

Bilete pentru premiera CONSTELAȚII, din 15 și 28 septembrie, sunt disponibile pe MyStage.ro și Eventim.ro.

 

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.