Câștigă o invitație la teatru!

Pe data de 10 ianuarie 2016, ora 19:30, are loc spectacolul de teatru „Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!”, după un text de Ştefan Dumitrescu, eveniment găzduit de către Teatrul de Artă din Bucureşti și susținut de SemneBune.ro.

Spectacolul are la bază o poveste de cuplu, povestea profesorului de muzică Adrian Mireanu şi a tinerei sale eleve – Sonia. În casa profesorului se vor rememora clipe, retrăi emoţii şi probabil că se vor reîntâlni suflete, spectatorii devenind martorii unei confesiuni.

Puteți câștiga o invitație dublă la spectacol, în data de 10 ianuarie, prin tragere la sorți, dacă lăsați un comentariu mai jos prin care să ne spuneți cine este regizorul piesei.

Vor fi luate în considerare doar răspunsurile participanţilor care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune.

afis-femeie


Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune.

Concursul se desfăşoară în perioada 2-6 ianuarie 2017 (ora 13).

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la casa de bilete a Teatrului de Artă, specificându-se menţiunea  SemneBune.ro.

 

Update: Alexandra Amalia este câștigătoarea invitației duble, la spectacolul „Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!”

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.