Ambasada Statului Israel vă invită la film: Retrospectiva Ronit Elkabetz

Ambasada Israel în România organizează Festivalul de FOCUS: , cu sprijinul Ambasadei Franței în România și al Institutului Francez din București, eveniment dedicat celebrei artiste israeliene care s-a stins din viață anul trecut.

Publicul este invitat să vizioneze, pe 6, 8 și 10 septembrie, la Cinema Elvire Popesco, patru pelicule de excepție care confirmă valoarea regretatei drept una dintre cele mai importante figuri feminine ale cinematografiei israeliene: Vine Fanfara și trilogia lui Viviane Amsalem.

Faimoasa actriță, a cărei carieră s-a împărțit între Tel Aviv și Paris, s-a făcut remarcată și în calitate de scenaristă și regizoare. În 2014, Divorțul lui Viviane Amsalem a fost nominalizat la Oscar la categoria „Cel mai bun străin”, iar în 2015 a primit o altă nominalizare la aceeași categorie, la Globurile de Aur.

Pentru mai multe detalii referitoare la festival, puteți urmări evenimentul pe Facebook: http://bit.ly/2w716Qm ori pe pagina oficială a Ambasadei Statului Israel (@IsraelinRomania).

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook: http://bit.ly/2vdn82F


Parteneri media ai evenimentului: Hotnews.ro,  Știrile TVR, RFI România,  Ziarul Metropolis,  Observator cultural, Suplimentul de cultură,  Acoperișul de sticlă, Cinefan.ro,  Filme și Cărți,  IqAds, Romania Journal,  Realitatea Evreiască,  SemneBune,  Ceașca de cultură, Calendar evenimente.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.