Acustic Live Festival cheamă toți chitariștii la Reghin

Singurul Festival- din România pentru promovarea chitarei și a muzicii acustice live (indiferent de genul muzical) – ediția a III-a – se ține în patria chitarelor românești, la , între 24-26 noiembrie 2017.

Acest eveniment cultural – artistic are ca scop promovarea chitarei în special, a muzicii live, a artiștilor compozitori și a creațiilor acestora, a interpreților, cantautori, instrumentiști acompaniatori sau soliști care susțin și practică indiferent de stil sau gen muzical și indiferent de nivelul mediu sau avansat, profesionist sau amator, cunoscut sau necunoscut Marelui Public. Se dorește descoperirea și promovarea celor talentați și pasionați de chitară. Așa că nu mai stați pe gânduri! Premiile sunt atrăgătoare, iar faima aproape!

Dintre condițiile pentru participare la secțiunea , enumerăm:

 • fără limită de vârstă
 • se poate cânta pe orice tip de chitară acustică

 • se poate participa indiferent de stilul muzical abordat și în orice combinație atâta vreme cât aceasta include în mod explicit

 

 • în cazul muzicii care conține și text se va cânta în orice limbă
 • exclusiv live, fără negative, fără înregistrări de nici un fel pe scenă, fără loop player

 • se pot înscrie cetățeni români sau străini

 • concurenților participanți li se asigură cazare pentru 2 nopți și masă

 •  

  Înscrierile pentru concurs se fac în perioada 19 octombrie 2017 – 20 noiembrie 2017, la adresa de mail acusticlivefestival@yahoo.com.

  Pentru regulamentul complet, accesați site-ul oficial al festialului aici.


  Iniţiator: Silvan Stâncel

  Organizator: Silvan Stâncel & Marcel Naste

  Consultant artistic: A.G. Weinberger

  Instituția organizatoare/finanțatoare: Casa de Cultură a Tineretului “G. Enescu” din /Primăria .

  Sponsori: , LIBRIS, AER

  Lasă un semn

  comentarii

  Autor articol: Andreea Tănase

  Andreea Tănase
  Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.