Vacanța de vară cu Excelsior – evenimente în aer liber dedicate copiilor și tinerilor

Afis Festival BazilescuVara aceasta, visele copiilor capătă viața în !

În perioada 17 iunie – 4 septembrie, vă invită într-o aventură de vară, gândită cu grijă pentru a-i face pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă, să savureze fiecare weekend al verii, după plac. Așadar, în această perioadă, în fiecare sfârșit de săptămână, în , publicul doritor va putea vedea spectacole de teatru, dans, muzică, balet, precum și proiecții de filme în aer liber. Atelierele de joacă pentru cei mici și concursurile cu premii sunt doar câteva dintre surprizele pe care vi le-au pregătit organizatorii.

Fiecare sfârșit de săptămână pe care îl veți petrece în Parcul Bazilescu din București (sectorul 1) împreună cu va avea o altă savoare și se va construi în jurul unei teme din universul copilăriei, grație unor artiști consacrați, dar și a micuților aspiranți, plini de talent, care visează să ajungă vedete. Protagoniștii mini-festivalului vor fi – cum altfel?! –  copiii și adolescenții. Astfel, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, Teatrul Excelsior va deveni, la fel ca și anul trecut, un tărâm al poveștii modelat de cei mici. Vă așteptăm în număr cât mai mare să admirați talentul copiilor și tinerilor și să vă bucurați de inocența și energia copilăriei.

Intrarea este liberă!

 

Iată programul primului weekend din Vacanța de vară cu Excelsior:

Vineri, 17 iunie, ora 21.00:

Film Artistic – “Maria Mirabela” (proiecție de film în aer liber)

Sâmbătă, 18 iunie:

18.05 – 18 .30        Grupul Contrapunct – spectacol

18.30 – 18.40         Concurs cu premii

19.05 – 20.40         Trupa Mezzetino –  “Magazinul cu jucării” – spectacol

20.40 – 21.00         Dinu Maxer și Andreas – concert

21.00 – 22.30         Film Artistic – Roșcovanul” (proiecție de film în aer liber)

Duminică, 19 iunie:

18.05 – 18 .30        Școala Ozana Barabancea – concert

18.30 – 18.40         Concurs cu premii

18.40 – 19.00         Grupul  Miniton – spectacol

19.05 – 20.40         Momente de magie – spectacol

20.40 – 21.00         Next Star – Omar Arnout – concert

21.00 – 22.30         Film Artistic – “Chirița la Iași” (proiecție de film în aer liber)

Programul evenimentelor din cadrul Vacanței de vară cu Excelsior va fi disponibil pe site-ul teatrului și pe pagina de Facebook.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.