TES la Noaptea Galeriilor

TES NAG de Stat se alătură evenimentelor speciale în cadrul proiectului , aflat la a 10-a ediție, aducând în atenția publicului expoziția de fotografie și video – Elegii vizuale. Vor expune  (România) și (Israel), curator Carmen Iovițu.

„Elegii vizuale combină povestiri familiare și poeme / legende vizuale cu scopul de a atrage privitorul într-o lume ciudată, teatrală (și incomodă). Aceste povești investighează fie o pierdere recentă, o dramă recentă povestită prin repetiții vizuale, fie se raportează la o pierdere atemporală, invitând privitorul să pornească într-o astfel de călătorie idealistă, romantică și amețitor empatică. Prin elegiile lor vizuale si personale, fiecare dintre cele două artiste construiește un prototip de emoții și îndoieli, ceea ce duce la un moment puternic, un moment cheie de durere și furie care pornește sau dezactivează starea mentală a privitorului.” (Carmen Iovițu)

Vernisajul expoziției va avea loc pe 30 septembrie 2016, ora 19:00, la sediul central al Bibliotecii Metropolitane din strada Tache Ionescu, nr. 4.

Expoziția Elegii vizuale va fi găzduită de Biblioteca Metropolitană în perioada 30 septembrie – 7 octombrie 2016. Intrarea va fi liberă!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andra Pavel

Andra Pavel
A urmat studii de sociologie politică și antropologie la Facultatea de Științe Politice, SNSPA București, iar acum lucrează în cercetare de piață. Când fuge din cotidian, o găsiți în echipa de organizare a unor evenimente culturale sau împreuna cu voluntari din ONG-urile în care a crescut.