Stagiunea de toamnă la Teatrul InDArt

În data de 6 noiembrie, de la ora 20, Teatrul InDArt își deschide stagiunea de toamnă, inaugurând Sala de Teatru a Clubului Quantic din Intrarea Grozăvești. Programul cuprinde două premiere și alte spectacole ce vor fi jucate în fiecare duminică a lunii, până în data de 18 decembrie, inclusiv.

amanta-de-la-pranzStagiunea se deschide cu premiera spectacolului Amanta de la Prânz, o comedie despre iubire, luptă și moralitate. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția/soțul înapoi. Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.
Rămâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse. 

 Regie:
Distribuție: , , Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot
Muzica: Daniel Simion.

Celelalte două piese ale stagiunii de toamnă sunt Falcon și Divorț în ziua nunții.

falconFalcon este o fabulă romantică dintre o dansatoare și un dezertor, o poveste despre realitatea dură a iubirii, banilor și războiului. Emina, o dansatoare autoproclamată țigancă, îl descoperă pe Alphonse în hambarul casei cântând la trompetă, fugind de un trecut dubios. Neștiind dacă Alphonse este un hoț sau un dezertor, Emina se îndrăgostește de misteriosul muzician și își plănuiesc o viață împreună: ea dansând, el cântând. 
Emina, un complex paradoxal între sexualitate și inocență, își expune iubirea prin povești extrase din Potocki, Boccaccio și 1001 de nopți. Alphonse, are doar una, a lui: fiul unui fermier, cu dragoste de muzică, care ia drumul armatei. Se îndrăgostesc. Alphonse cântă, Emina dansează. Dar înainte să fugă în lume, trecutul lui are alte planuri. 
Spectacolul este romantic și pasional, o poveste de iubire ca-n filme, dar atât de necesară și benefică în vremurile noastre.

Regie:
Distribuție: ,
Muzica: Daniel Simion

divort-in-ziua-nuntiiDivorț în ziua nunții: Urmează o nuntă, o nuntă cu cântec. Bill, urmează să se căsătorească, doar că după petrecerea burlacilor se trezește în camera de hotel alături de altcineva, o fată misterioasă. Mireasa trebuie să sosească iar singura metodă să iasă din aceasta situație complicată e să se folosească de cavalerul de onoare, spunând că misterioasa fată e prietena lui. Doar că planurile în situații de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosită ca „monedă de schimb” nu face decât să încurce și mai mult ițele acestei zile complicate.
O comedie de situație incendiară, un haos ilar cu porții sănătoase de râs și voie bună.

Cel mai jucat spectacol al teatrului InDart din 2016.
PREMIUL pentru interpretare feminină la festivalul de teatru Comic7B, Silvia Gagu. 

Regie:
Distribuție: , Alin Brancu, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Adelina Mihalcea
Scenografia: Bogdan Gagu

PROGRAMUL STAGIUNII – în fiecare Duminică, de la ora 20

  1. 6 Noiembrie – Premieră – Amanta de la Prânz (eveniment Facebook)
  2. 13 Noiembrie – Divorț în Ziua Nunții (eveniment Facebook)
  3. 20 Noiembrie  – Amanta de la Prânz (eveniment Facebook)
  4. 27 Noiembrie – Premieră – Aventură în patru (eveniment Facebook)
  5. 4 Decembrie – Divorț în Ziua Nunții (eveniment Facebook)
  6. 11 Decembrie – Amanta de la Prânz (eveniment Facebook)
  7. 18 Decembrie – Premieră – Falcon (eveniment Facebook)

Pe cei de la îi găsiți pe pagina lor de Facebook.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andra Pavel

Andra Pavel
A urmat studii de sociologie politică și antropologie la Facultatea de Științe Politice, SNSPA București, iar acum lucrează în cercetare de piață. Când fuge din cotidian, o găsiți în echipa de organizare a unor evenimente culturale sau împreuna cu voluntari din ONG-urile în care a crescut.