Spectacol-eveniment TES la Palatul Național al Copiilor

de Stat, în parteneriat cu Asociația Eduprest – ITC, va prezenta vineri, 5 februarie, de la ora 20.00, la Palatul Național al Copiilor, spectacolul „Mazl Tov… And Justice For All!”.

Participant la nenumărate festivaluri, printre care Festivalul Național de Teatru, Festivalul „Bucureștii lui Caragiale” sau Festivalul „VeDeTeatru”, spectacolul „Mazl Tov… And Justice For All!” este o comedie plină de voioșie, presărată cu mult umor și cântece tradiționale evreiești. După trei ani de la premieră, spectacolul încă se joacă cu casa închisă.

Pe lista protagoniștilor acestui spectacol se află și actrița , însoțită pe scenă de fiica sa, . Din distribuție mai fac parte Nicolae Călugărița, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Roxana Guttman, , Arabela Neazi, Geni Brenda, și Cătălin Stelian, acompaniați de orchestra . Regia spectacolului poartă semnătura lui Andrei Munteanu.

Cântecele tradiționale răsună-n noua sală, decorul, actorii ce mai… totul te fascinează. Intri într-o altă realitate, una călduroasă, nici nu ți-ai ocupat locul bine că ești invitat la dans și dansezi fără să-ți pese dacă ai habar ori ba. Și uiți de tine. Fără să vrei râzi. Continui să râzi. Nici nu vrei să te întorci la viața de zi cu zi. (SemneBune.ro)

Scopul evenimentului programat pe 5 februarie, de la ora 20.00, la Palatul Național al Copiilor, este acela de a colecta fonduri pentru organizarea unor cursuri de formare profesională a tinerilor din centrele de plasament din București. Evenimentul face parte din proiectul „Schimbă Destine”, al Asociației Eduprest – ITC.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua Eventim, de la casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat (Bvd. Mircea Vodă, nr. 24) sau online, de pe site-ul wwww.eventim.ro.

Parteneri ai evenimentului: Ziare.com, Omniasig, Tymbark Maspex România, Tymbark.

banner-presa-mazl-tov

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.