Serile Filmului Românesc: din Balta Albă, cu Partizan

Festivalul de film , ediţia a VII-a, iniţiază o serie de evenimente cu specific muzical de film şi vizionări de documentar și concerte de muzică. Evenimentele vor fi găzduite de Underground The Pub Iaşi.

Balta Albă: despre artiştii români-fenomen

Documentarul Balta Albă, al cărui regizor este Silviu Munteanu, este un proiect al Fundaţiei Româneşti pentru Artă şi Informaţie (FRAI), care dezvăluie poveştile artiștilor care au trăit în acest cartier bucureştean. Pelicula surprinde, cronologic, 30 de ani de istorie muzicală, îmbinate cu interviuri diverse, care îi au ca protagoniști pe , , , etc. De asemenea, se dorește evidențierea acestui loc interesant al Bucureștiului, pe care turiștii nu sunt invitați să îl viziteze, dar care a oferit valori în muzica românească.

Ce: Documentar, Balta Albă

Când: Duminică, 8 mai 2016, ora 22.00

Unde: Underground The Pub Iaşi

Cu cine: Silviu Munteanu,

Intrarea: bilet 25 de lei (preţul include intrarea la concertul Partizan)

Rezervări şi bilete: 0735 21 77 06

Pagină evenimentului aici.

 

Concert românesc: Partizan

Cunoscută drept Timpuri noi, trupa își schimbă numele în Partizan atunci când Dan Iliescu părăsește formația. În locul acestuia va veni Răzvan Moldovan, „fratele” lui Artan. Cu toate acestea, povestea formaței începe încă din 1982, când i-au pus bazele Artan și Răzvan Moldovan. Stilul muzical nu s-a schimbat, devenind o continuare a fostei trupe rock, care cântă despre oameni, țară… despre popor. Totul îmbrăcat într-o muzică electronic – rock – post punk, de o agresivitate unică în România.

Ce: Concert,

Când: Duminică, 8 mai 2016, ora 24.00

Unde: Underground The Pub Iaşi

Intrarea: bilet 25 de lei (preţul include intrarea la documentarul Balta Albă)

Rezervări şi bilete: 0735 21 77 06

Pagină evenimentului aici.

Afis Partizan Balta Alba

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.