Programul Point în luna iunie

Programul spectacolelor de teatru @ :
 

Sambata, 4 iunie, ora 20:00  – “MENAJERIA DE STICLĂ” de Tennessee Williams

Vineri, 10 iunie, ora 21:00 – „Hedwig and the Angry Inch – The missing half

Vineri, 24 iunie, 20:00  – “MENAJERIA DE STICLĂ” de Tennessee Williams

Sambata, 25 iunie, ora 20:00 – „ and the Angry Inch – The missing half”

Hedwig and the Angry Inch – The missing half –

După scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell.
Adaptare muzicală și reorchestrare : Ștefan Mustață, Alexandru Pop
Cu : Istvan Teglas și Răzvan Krem Alexe 
Muzică live : Ștefan Mustață, Alexandru Pop și Adrian Cotoară.
Vocal & Music coach: Ghighi Eftimie
Un spectacol de Iris Spiridon 
and The Angry Inch” este poate cel mai controversat musical punk-rock care s-a facut vreodata, creat de John Cameron Mitchell si Stephen Trask in 1998. “ and the Angry Inch – The Missing Half “ prezintă o formulă nouă a spectacolului care introduce într-un stil intim și intens conceptul de stand up tragedy.


 

MENAJERIA DE STICLĂ de Tennessee Williams

Cu: Emil Măndănac, Ilinca Hărnuţ, Cătălina Moga, Mihai Smarandache
Regia: Alexandra Penciuc
Scenografia: Tudor Prodan
Traducerea: Ilinca Hărnuţ
Menajeria de sticlă este o călătorie care oferă posibilitatea de a revedea sau rescrie lucruri din trecut. Este ca o maşină a timpului care deschide un drum spre acceptare pavat de frică, blocaj şi neputinţă. Este o căutare şi în acelaşi timp o confruntare. Niciunul dintre personaje nu poate exista fără celălalt dar în acelaşi timp, fiecare cere „acel ceva mereu amânat şi mereu aşteptat pentru care trăim”.
Totul este amintire.
 


 

BONUS: spectacolul “NSFW” [Not Safe For Work – Nerecomandat la Job]  de Lucy Kirkwood se joaca pe 19 iunie, ora 16:00 la Teatrul Gong, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu 

Textul “NSFW” este montat în premieră națională la în regia lui Horia Suru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Emilian Oprea, Gabriel Răuță, Ana-Maria Moldovan, Alexandru Potocean și Rareș Andrici, iar scenografia este semnată de Sonia Constantinescu și Anca Miron.
NSFW – Not Safe For Work, este abrevierea folosită pentru paginile sau website-urile care conțin materiale erotice sau pornografice ce nu ar trebui accesate în public sau la locul de muncă.
Piesa scrisă de Lucy Kirkwood este o satiră proaspătă care analizează într-un mod curajos jocurile de putere din lumea media. Sexul vinde orice, oricând, într-o eră a photoshop-ului, a exibitionismului pe internet și a șomerilor cu studii superioare. Oamenii supracalificați sunt forțați să accepte orice doar pentru a putea supraviețui într-o societate în plin declin economic.

POINT

Str. G-ral Eremia Grigorescu 10, Bucuresti

facebook.com/pointarthub 

whatsthepoint.ro

0799 799 708

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.