Pariază pe literatură! Concurs NEMIRA

Campania „Bagajul de cultură” revine în perioada estivală, chiar în timpul Campionatului European de din Franța. Vara asta Editura Nemira și revista SemneBune pariază pentru lectură și literatură de calitate.

Înscrie-te la SBdigest ( săptămânal) în perioada 10 iunie-10 iulie și poți câștiga un set de 5 cărți de la Nemira. După finală vom trage la sorți pe cei 5 finaliști, dintre toți abonații revistei SemneBune. Nemira este editura parteneră al acestui concurs. Anul acesta Nemira aniversează 25 ani de pasiune pentru cărți. Nemira – plăcerea lecturii, din 1991.

 

În cei 25 de ani de la naşterea Editurii Nemira, generaţii întregi de cititori şi scriitori au crescut cu cărţile pe care noi le-am publicat. Lor vrem să le mulţumim în primul rând, pentru că au împărtăşit plăcerea lecturii alături de noi, cu fiecare carte publicată şi citită. – Ana Nicolau, Manager General Editura Nemira

banner_concurs2

Titlurile oferite de editură (într-o ordine aleatoare):

Cavalerul celor șapte regate, George R.R. Martin

Solaris, Stanislaw Lem

Magicienii, Lev Grossman

Regele magician, Lev Grossman

Tărâmul magicianului, Lev Grossman

Rebeliunea, Robyn Young

Doctor Sleep, Stephen King

Curgeți lacrimile mele, zise polițistul, Philip K. Dick

Viața elfilor, Muriel Barbery

Niveluri de viașă, Julian Barnes

Letopisețul de argint, Rodica Ojog Brașoveanu

Anchetă în infern, Rodica Ojog Brașoveanu

Carrie, Stephen King

Misery, Stephen King

Bine că ești tu deștept, John Farndon

E greu să fii zeu, Arkadi și Boris Strugațki

Pământul lung, și Stephen Baxter

Cei 100, Kass Morgan

Ziua 21, Kass Morgan

O delicatesă, Muriel Barbery

Café au lait, Julian Barnes

Totul are o explicaţie, vol I,

Totul are o explicație, vol II,

Războiul etern, John Haldeman

Falconer, John Cheever

[wysija_form id=”8″]

Regulament

Abonează-te la (SBdigest) în perioada 10 iunie-10 iulie și poți fi unul dintre câștigătorii unui set format din 5 titluri oferite de Editura Nemira. Pe 11 iulie vom trage la sorți 5 câștigători, dintre toți abonații la revistă. Extragerea este aleatoare prin random.org. Aceștia vor fi anunțați (prin Nume) în acest articol prin actualizare (update!), iar câștigătorii vor primi mesaj la adresa înscrisă la abonare. În termen de 48 ore, câștigătorul va răspunde prin email (reply) la datele personale pentru livrarea coletului. Dacă nu vom primi răspuns în termen de 48 ore, vom efectua o altă trage la sorți. Pentru câștigătorii din București, premiul se înmânează personal.

Mult succes!

La mulți ani, editura Nemira!

nemira_coin

banner_concurs

Update!

Câștigătorii concursului de fidelitate „Pariază pe literatură”, organizat de revista SemneBune în parteneriat cu editura Nemira, din cadrul campaniei estivale „Bagajul de cultură”, sunt următorii abonați:

  • Cezarina F.
  • Salma V.
  • Theodor N.
  • Manuela-Nicoleta B.
  • Andreea S.

Extragerea a fost aleatorie și au fost trase la sorți doar adresele email care au confirmat abonarea.  Fiecare câștigător va primi un mesaj la adresa email cu care s-a abonat la newsletter #SBdigest, prin care va fi rugat să ofere numele complet și adresa de livrare a coletului. Dacă în 48h nu vom primi răspuns (prin Reply), vom efectua o nouă tragere la sorți pentru locurile rămase disponibile dintre toți abonații revistei SemneBune. Rezidenților bucureșteni li se vor înmâna personal pachetele de cărți, la o dată convenită ulterior.

Rugămintea noastră este să continuați să recomandați prietenilor să se aboneze pentru că în vara aceasta urmează să organizăm și alte concursuri cu recompense pentru fidelitatea cititorilor noștri, prin care se pot câștiga foarte multe cărți.

Vă mulțumim încă o dată pentru interes și pentru că ne reamitiți că suntem dependenți de cititori deștepți! Felicitări câștigătorilor! Lectură plăcută tuturor!

pessoa_euro2016_1024x

Lasă un semn

comentarii

Fii și tu SponsorBun

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
AdLittera este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.