Câştigaţi o invitaţie dublă la o piesă de excepţie


yentl-9

Teatrul Evreiesc de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim o invitaţie dublă la spectacolul  – luni, 22 februarie, ora 19.00, Teatrul Mic

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole în care joacă Alexandra Fasolă pe scena Teatrului Evreiesc de Stat.

***

– luni, 22 februarie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Alexandra Fasolă, , Darius Daradici, Luana Stoica, Nicolae Călugarița, Nicolae Botezatu, Rudi Rosenfeld, Geni Brenda, Mirela Nicolau, Marius Călugărița, Viorel Manole, Mihai Ciucă, Cornel Ciupercescu, Cristina Cîrcei, Mircea Dragoman, Natalie Ester, Veaceslav Grosu, Roxana Guttman, Anka Levana, Mihai Prejban, Cristina Pleşa, Dara Iovițu

Regia: Erwin Șimșensohn

Sinopsis: În căutarea tainelor cunoașterii şi înțelepciunii, precum și a propriei identități spirituale și sexuale, traversează un hățiș de prejudecăți și obstacole de tot felul, sociale și morale. O poveste despre misterul aparențelor, despre decepțiile inimii și despre divina androginie a sufletului.

yentl-7

***

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 15-19 februarie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

UPDATE: Câştigătoarea este Dana Ciobanu Logofătu. Te rugăm să confirmi participarea la spectacol şi să ajungi la Teatrul Mic cu cel puţin 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.