Pe scena UnTeatru între 4-8 martie

La început de Martie, teatrul UnTeatru a pregătit patru istorisiri de pus în scenă.

trei femei inalteTrei femei înalte – Miercuri, 4 martie, ora 19

Distribuție: Cristina Casian, Florina Gleznea,

Regie:

Sinopsis:
Un text contemporan care vorbește despre conflictul dintre generații. Întâlnim trei tipologii de personaje care aparent nu au nimic în comun în afară de spațiul în care se întâlnesc. Relațiile se consolidează, principiile umane se dezmorțesc pentru ca până la final cele trei personaje să se contopească într-unul.

Spectacolul poate fi o radiografie a ființei umane surprinsă în trei etape de evoluție.

blackbirdBlackbird – Vineri, 6 martie, ora 19

Distribuție: Florina Gleznea, Constantin Cojocaru

Regie:

Sinopsis:
Blackbird își propune să ne plaseze într-o sală de judecată în care noi, publicul, să încercăm să emitem un verdict asupra unei fapte săvârșite. Să judecăm, să blamăm sau să iubim două personaje care ne vor răscoli și ne vor forța să ne uităm înăuntrul nostru căutând Soluția.

Poezia visuluiPoezia visului – sâmbătă, 7 martie, ora 19

Distribuție: Lari Giorgescu

Regie: Miriam Răducanu

Sinopsis:
Poezia, când e bogată în semnificații și culori autentice, dă substanță nu numai lecturii sau recitalului. Ea poate da conținut unui spectacol teatral cu tot ceea ce înseamnă acest gen artistic.

Creația celui ce a fost un mare actor și exceptional poet, Emil Botta, ne-a inspirat în încercarea de a-i valorifica multitudinea de idei și metafore într-un format teatral.

Am ales din Emil Botta cateva poezii subsumate ideii de vis creator de imagini și întâmplări încărcate de sensuri și sugestii. Rezultatul: spectacolul de față.(Miriam Raducanu)

frumoasa calatorie a ursilor pandaFrumoasa călătorie a urșilor panda (povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt) – duminică, 8 martie, ora 19

Distribuție: Iolanda Covaci, Marius Călugărița

Regie: Cătălina Buzoianu

Sinopsis:
Istoria lui Vişniec, absurdă şi plină de umor, începe ca o poveste de dragoste din lumea noastră: doi tineri se trezesc într-o dimineaţă în acelaşi pat şi nu-şi amintesc nici cum au ajuns acolo, nici dacă au făcut dragoste, dar încep o relaţie. Convenţia este să petreacă împreună doar nouă nopţi, apoi ea să dispară pentru totdeauna. Sunt nouă nopţi care se scurg încet şi durează cât o viaţă, în care cei doi refac ritualul vechi şi nou al iubirii dintre un bărbat şi o femeie.

 Pentru rezervări, contactați UnTeatru.

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Andra Pavel
Editor SB

Urmează un Master la Facultatea de Științe Politice, SNSPA București. Scriitor de ocazie și cititor de profesie, vede în orice critică un pas spre mai bine. Andra preferă să se implice în mai puține lucruri, dar cărora să se dedice. Îi plac lucrurile făcute bine sau făcute cu suflet, ca muzica sau fotografia.

Număr articole publicate : 105