Pe scena UnTeatru între 18-22 februarie

Teatrul UNTEATRU anunță punerea în scenă a trei piese, în această săptămână.

hotel - UnTeatruHotel – Miercuri, 18 februarie, ora 19.00

Distribuția: Emilia Dobrin, Camelia Pintilie

Regia: Eugen Jubeleanu

Sinopsis: ”Hotel Kroetz” este un spectacol non-verbal, ce vorbeşte despre mutismul general al societăţii actuale, puternic influenţată de un trecut în care omul trăia cu frică, fără putere de decizie şi era foarte bine supravegheat. Toate aceste rămăşiţe s-au agăţat ca nişte viruşi în formarea individului şi creează patologii.

 

Un tramvai numit dorinta - UnTeatru

Un tramvai numit dorință – Vineri, 20 februarie, ora 21.30

Distribuția: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki

Regia:

Sinopsis: „Un tramvai numit dorință” este spectacolul care urmărește sub lupă evoluția celor patru personaje cu titlul unui destin comun: ratarea. Textul lui Williams stă la baza unei creații spectaculare care își dorește răspândirea unei povești de care nu te mai poți despărți.

la tiganci - UnTeatru – Duminică, 22 februarie, ora 16.30 și ora 19.00

Distribuția: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet

Regia:

Sinopsis: „” – textul care vorbește cel mai clar și în același timp cel mai ascuns despre vis. Sau nu. Frumusețea luptei pe care o duci cu un text care are la bază o nuvelă fantastică e că indiferent de cine câștigă, rezultatul este uluitor: un spectacol în care recreăm o lume neînțeleasă pe care încercăm să o decriptăm prin bucățele de limbaj recognoscibil.

Pentru rezervări, contactați UnTeatru.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andra Pavel

Andra Pavel
A urmat studii de sociologie politică și antropologie la Facultatea de Științe Politice, SNSPA București, iar acum lucrează în cercetare de piață. Când fuge din cotidian, o găsiți în echipa de organizare a unor evenimente culturale sau împreuna cu voluntari din ONG-urile în care a crescut.