Pe scena UnTeatru între 18-22 februarie

Teatrul UNTEATRU anunță punerea în scenă a trei piese, în această săptămână.

hotel - UnTeatruHotel – Miercuri, 18 februarie, ora 19.00

Distribuția: Emilia Dobrin, Camelia Pintilie

Regia: Eugen Jubeleanu

Sinopsis: ”Hotel Kroetz” este un spectacol non-verbal, ce vorbeşte despre mutismul general al societăţii actuale, puternic influenţată de un trecut în care omul trăia cu frică, fără putere de decizie şi era foarte bine supravegheat. Toate aceste rămăşiţe s-au agăţat ca nişte viruşi în formarea individului şi creează patologii.

 

Un tramvai numit dorinta - UnTeatru

Un tramvai numit dorință – Vineri, 20 februarie, ora 21.30

Distribuția: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki

Regia:

Sinopsis: „Un tramvai numit dorință” este spectacolul care urmărește sub lupă evoluția celor patru personaje cu titlul unui destin comun: ratarea. Textul lui Williams stă la baza unei creații spectaculare care își dorește răspândirea unei povești de care nu te mai poți despărți.

la tiganci - UnTeatru – Duminică, 22 februarie, ora 16.30 și ora 19.00

Distribuția: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet

Regia:

Sinopsis: „” – textul care vorbește cel mai clar și în același timp cel mai ascuns despre vis. Sau nu. Frumusețea luptei pe care o duci cu un text care are la bază o nuvelă fantastică e că indiferent de cine câștigă, rezultatul este uluitor: un spectacol în care recreăm o lume neînțeleasă pe care încercăm să o decriptăm prin bucățele de limbaj recognoscibil.

Pentru rezervări, contactați UnTeatru.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andra Pavel

Andra Pavel
Urmează un Master la Facultatea de Științe Politice, SNSPA București. Scriitor de ocazie și cititor de profesie, vede în orice critică un pas spre mai bine. Andra preferă să se implice în mai puține lucruri, dar cărora să se dedice. Îi plac lucrurile făcute bine sau făcute cu suflet, ca muzica sau fotografia.