O alegere dificilă – Concurs Leda

alegerea_concurs_semnebuneCâștigă una dintre cele 2 cărți „Alegerea”, de Kiera Cass, oferite de Editura Leda, imprint al Grupului editorial Corint, dacă răspundeți corect la întrebarea: care este numele traducătorului acestui minunat young-adult?

Despre carte:

 „O poveste captivantă… Iubitorii cărţilor de dragoste vor fi fascinaţi de universul acestei ţări cu o istorie alternativă şi îşi vor dori să fie deja publicat romanul următor al acestei serii pline de glamour.” – SCHOOL LIBRARY JOURNAL

„Un roman în care reality show-ul îşi dă întâlnire cu un basm-distopie. Încântător, captivant şi plin de doza potrivită de pasiune!” – KIERSTEN WHITE

„Romanul de debut al lui Cass se citeşte pe nerăsuflate şi e mai puţin dur decât Jocurile Foamei. Iar acţiunea alertă îi face pe cititori să aştepte cu sufletul la gură continuarea.” – BOOKLIST

Despre autor:

Kiera Cass a absolvit  Universitatea Radford unde a studiat muzica, teatrul, comunicarea şi istoria. A început să scrie ca o formă de terapie în urma unei tragedii petrecute în oraşul ei, dar a avut surpriza de a descoperi că scrisul este adevărata ei vocaţie. În prezent locuieşte în Blacksburg, Virginia, împreună cu familia. În timpul liber îi place să citească, să danseze, să posteze filmuleţe pe YouTube şi să mănânce cantităţi uriaşe de prăjituri. Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ul oficial al autoarei.

 

Regulament:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului, dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie. Se vor alege doar răspunsurile corecte. Puteți aprecia pagina de Facebook a revistei SemneBune, aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 9-13 Feb. a.c..
Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul/câștigătorii va/vor trimite un e-mail pe adresa office @semnebune. ro, cu subiectul Concurs SB, conţinând adresa poştală şi un număr de telefon. Mesajul trebuie trimis într-un interval de maximum 7 zile de la anunțarea câștigătorului pe site. Pentru câştigătorii din Bucureşti, premiul se înmânează personal.

Succes!

Update! Câștigătorii acestei ediții sunt: Anda Ivashkov și Bogdan Cretu
Felicitări & lectură plăcută!

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comentarii

  1. Numele traducatorului cartii este Shauki Al-Gareeb.

  2. Numele traducatorului cărții este Shauki Al-Gareeb.

  3. Cel care a tradus cartea se numeste Shauki Al-Gareeb .