Două spectacole la Teatrul de Artă Bucureşti

 şi SemneBune vă  invită la spectacol.

Vă oferim două invitaţii duble la cele două spectacole de mai jos. Ambele vor avea loc vineri, 24 aprilie.

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne enumeraţi încă două piese care se joacă pe scena Teatrului de Artă în această stagiune. În răspuns veţi menţiona şi pentru care dintre cele două spectacole optaţi.

Vor fi luate în considerare doar răspunsurile participanţilor care apreciază pagina de Facebook a Teatrului de Artă şi a revistei SemneBune.

***

Fa_tu_primul_pas_afisweb

Vineri, 24 aprilie | ora 19.15

FĂ TU PRIMUL PAS de Jean Claude Carrière

Cu: Raluca Aprodu si Marius Călugărita

Regia: Andrei Munteanu

“Fă tu primul pas”, o comedie romantică surprinzătoare, plină de farmec şi extrem de vie despre întâlnirea a doi oameni total diferiţi.

Cum ar fi să te trezeşti într-o dimineaţă cu cineva în mijlocul apartamentului tău şi totul să se transforme într-un neaşteptat joc în doi? Refuz, seducţie, fugă, atracţie şi mult umor .

O poveste de iubire care în afara teatrului ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi întâmplat niciodată.

Jean Claude Carriere, unul dintre cei mai importanţi dramaturgi şi scenarişti francezi ai momentului, câştigător a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar şi Cannes, J.C. Carriere este autor a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac şi The Unbearable Lightness of Being.

 Durata: 80 minute | Producţie

***

Variatiuni_afisweb

Vineri, 24 aprilie | ora 21.15

Cu: Emilian Mîrnea , Petre Ancuta

Spectacolul prezintă un concert. Mai exact un dublu concert de pian. Toate bune şi frumoase, numai că ideea de “dublu” şi de împărţire a pianului cu altcineva sună la fel de prost pentru fiecare dintre cei doi virtuozi interpreţi. Se lansează într-un periplu muzical, începând cu o variantă la 4 mâini a Simfoniei a V-a a lui Ludwig Van Beethoven, dezvoltând o serie de variaţiuni muzicale şi conflictuale pornind de la acest inconvenient. Şi dacă nu era îndeajuns, le mai si cade cu tronc aceeaşi femeie din public, iar confruntarea ia proporţii. Cât de mari şi unde se va ajunge?! Nu avem decâ să aflăm.


REGULAMENTUL CONCURSULUI

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune şi a Teatrului de Artă.

Concursul se desfăşoară în perioada 20-23 aprilie 2015 (ora 13.00)

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la casa de bilete a Teatrului de Artă, specificându-se menţiunea  SemneBune.ro. Participarea la spectacol trebuie confirmată prin e-mail la rezervari @ teatruldearta . ro (în cazul câştigării concursului).

Vă aşteptăm în fiecare săptămână cu invitaţii noi la teatru.

 

UPDATE: Câştigătoarele sunt Otilia Paşcovici (Fă tu primul pas) şi Alexandra Niculescu (Variaţiuni la Invenţiuni). Vă rugăm să confirmaţi participarea printr-un mail la rezervari (at) teatruldearta (. ro). Vizionare plăcută!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.