Concurs Teatrul de Artă

Teatrul de Artă şi-a redeschis porţile pentru stagiunea 2015-2016.

La sfârşitul săptămânii viitoare se jocă două dintre cele mai amuzante piese pe care le-am văzut pe mica scenă din strada Sf. Ştefan.

Vă invităm să le vedeţi cu o invitaţie dublă pentru fiecare, prin amabilitatea Teatrului de Artă.

Pentru a câştiga o invitaţie, trebuie sa ne spuneţi care a fost spectacolul vostru preferat la Teatrul de Artă din stagiunea 2014-2015. În comentariul vostru, vă rugăm să menţionaţi şi la care dintre cele două spectacole aţi dori să mergeţi.

Vor fi luate în considerare doar răspunsurile participanţilor care apreciază pagina de Facebook a Teatrului de Artă şi care dau un „share” public acestei pagini.

Un_barbat_si_mai_multe_femei_afis_

sâmbătă, 26 septembrie | ora 20.15

UN BĂRBAT ŞI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin

Cu: Paula Chirilă și

Regia: Bogdan Hușanu

teatru-tab

duminică, 27 septembrie | ora 20.15

APROAPE MAINE de John Cariani

Cu: Cristina Juncu, Sabrina Iaschevici, Alice Nicolae, Corneliu Ulici, Ionuț Vișan, Vladimir Albu/Mihai Cojocaru

Regia: Andreea Vulpe

Scenografia: Dan Titza

¤¤¤

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: , Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune şi a Teatrului de Artă.

Concursul se desfăşoară în perioada 17-24 septembrie (ora 13.00)

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la casa de bilete a Teatrului de Artă, specificându-se menţiunea  SemneBune.ro. Participarea la spectacol trebuie confirmată prin e-mail la rezervari @ teatruldearta . ro (în cazul câştigării concursului).

Vă aşteptăm în fiecare săptămână cu noi concursuri.

 

UPDATE: Câştigătorii sunt Andrei Radu (Aproape Maine) şi Raluca Magdalena Dragomir (Un bărbat şi mai multe femei). Vă rugăm să menţionaţi la casa de bilete numele şi faptul că aţi câştigat concursul SemneBune.ro. Ambii câştigători sunt rugaţi să dea „like” şi „share” la pagina de Facebook a Teatrului de Artă, apoi să trimită un mail de confirmare la adresa de mail menţionată în regulamentul concursului. Vizionare plăcută!

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.