Concurs SB: „România în primul Război Mondial”, de Glennn E. Torrey

Abonează-te la newsletter SemneBune (SB Digest) și, prin tragere la sorți, îți oferim una dintre cele 3 cărți oferite de Meteor Press „România în Primul Mondial” de Glenn E. Torrey. 

romania-glenn e torreyDespre carte:

„O excelenta relatare, reprezentand o importanta contributie la literatura istorica despre Primul Mondial in sud-estul Europei.” — Slavic Review

Torrey prezinta un studiu de caz al unei puteri de dimensiuni medii prinse in angrenajul războiului total si constranse sa exploateze cat mai bine situatia si oportunitatile. Bazandu-se pe  cunoasterea limbii romane si pe accesul inegalabil la sursele romanesti, el restructureaza fundamental modul de intelegere a teatrelor de operatie balcanice si din sudul Rusiei in ultimii ani ai  Marelui Razboi.” — Dennis E. Showalter, autor Tannenberg: Clash of Empires, 1914

Despre autor: GLENN E. TORREY este profesor emerit de istorie la Emporia State University si autor al lucrarilor Henri Mathias Berthelot: Soldier of France, Defender of Romania; Romania and World War I: A Collection of Studies; and The Revolutionary Russian Army and Romania, 1917.

-.-

Regulament:

În intră toți abonații revistei SemneBune, înainte de acest și, evident, cei care se abonează în perioada concursului. Abonarea la acest serviciu va presupune și confirmarea datelor de înregistrare. Extragerea este aleatorie din totalul abonaților. Concursul se desfăşoară din 22 pînă pe 27 Iunie (inclusiv) a.c.. Câştigătorii vor fi anunțați în privat, via email, pe adresa de înscriere la newsletter „SB Digest”.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul va trimite un e-mail pe adresa office @semnebune. ro, cu subiectul SB, conţinând numele real, adresa poştală şi numărul de telefon. Mesajul trebuie trimis într-un interval de maximum 5 zile de la anunțarea pe site a câștigătorilor.

Succes!

Update! câștigătorii acestei ediții sunt abonații „SB Digest”: oana********@yahoo.com; clau***********@hotmail.com; andr**********@yahoo.com
Vom trimite mesaj fiecărei persoane. Felicitări!

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.