Concurs SB: Însemnările lui Aram

insemnarile lui aramAbonează-te la SemneBune () și, prin tragere la sorți, îți oferim una dintre cele 3 cărți oferite de Meteor Press „Însemnările lui Aram” de

Despre carte: Aram are cincisprezece ani și, însoțit de mama sa, pornește într-un pelerinaj la mânăstirea din Narek, lângă lacul Van. In timpul pelerinajului, turcii dezlănțuie masacrul împotriva armenilor, iar Aram și mama lui sunt siliți să ia drumul pribegiei, încercând să se ferească din calea morții. După o calatorie semanata cu primejdii, suferinta si moarte, de-a lungul careia strabat Armenia, Grecia si Franta, mama si fiu se stabilesc la Marsilia, unde incep o noua viata.

porneste de la unul dintre cele mai rusinoase si mai pline de cruzime episoade din istoria secolului al XX-lea si tese o poveste tulburatoare despre dragoste, speranta, curaj si amintire. Însemnarile lui Aram zugrăvește, prin ochii unui adolescent, genocidul armean de la 1915, suferinta si deznadejdea unui popor osândit la pieire în urmă cu un veac.

-.-

Regulament:

În intră toți abonații revistei SemneBune, înainte de acest și, evident, cei care se abonează în perioada concursului. Abonarea la acest serviciu va presupune și confirmarea datelor de înregistrare. Extragerea este aleatorie din totalul abonaților. Concursul se desfăşoară din 15 pînă pe 19 Iunie (inclusiv) a.c.. Câştigătorii vor fi anunțați în privat, via email, pe adresa de înscriere la ”.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul va trimite un e-mail pe adresa office @semnebune. ro, cu subiectul SB, conţinând numele real, adresa poştală şi numărul de telefon. Mesajul trebuie trimis într-un interval de maximum 5 zile de la anunțarea pe site a câștigătorilor.

Succes!

upadate! câștigătorii sunt: ando******* @yahoo. com, calbe****** @gmail. com, ion4c******** @yahoo.com

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.