Te trimitem la teatru la început de an

Teatrul Evreiesc de Stat şi SemneBune vă  invită la teatru.

Vă oferim invitații duble la cele două spectacole detaliate mai jos, astfel:

o invitatie dubla la piesa MOTKE HOȚUL – Marți, 6 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Mic

o invitatie dubla la piesa  – Miercuri, 7 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Mic

 

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne spuneţi când a avut loc premiera piesei În vizită la Domnul Green la Teatrul Evreiesc de Stat.

În răspuns veți menționa și la care dintre cele două piese doriți să mergeţi.

 

Despre cele două spectacole:

 

MotkeMOTKE HOȚUL – Marți, 6 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Veaceslav Grosu, Geni Brenda, Mihai Ciucă, Cornel Ciupercescu, Marius Călugărița, Leonie Waldman Eliad, Nicolae Botezatu, Lucia Maier, Arabela Neazi, Mihai Prejban, Viorel Manole, Nicolae Călugărița, Darius Daradici, Dorina Păunescu, Andrei Finți, Luana Stoica, Alexandra Fasolă / Anka Levana, Natalie Ester, Monia Pricopi, Viorica Bantaș, Cristina Cîrcei, Mircea Dragoman, Cătălin Stelian

Regia: Andrei Munteanu

Sinopsis: Recunoscută drept una dintre cele mai cunoscute piese din creația lui Shalom Ash, alături de ”Dumnezeul Răzbunării”, se înscrie în lista pieselor incomode din dramaturgia evreiască. Acțiunea piesei este dezvoltată în jurul unui personaj controversat, plin de contradicții interioare, dornic de parvenire, crud și pasional – Motke. Alături de el, autorul conturează în culori tari și lumea care a născut un astfel personaj: hoți, prostituate, proxeneți. Visul lui Motke este să se rupă cu orice preț din cloaca care l-a creat, dar trecutul său se întoarce contra lui însuși.

 

 

 

Yentl – Miercuri, 7 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Alexandra Fasolă, Raluca Aprodu, Darius Daradici / Conrad Mericoffer, Luana Stoica, Nicolae Călugarița, Nicolae Botezatu, Rudi Rosenfeld, Geni Brenda, Mirela Nicolau, Marius Călugărița, Viorel Manole, Mihai Ciucă, Cornel Ciupercescu, Christina Cîrcei, Mircea Dragoman, Natalie Ester, Veaceslav Grosu, Roxana Guttman, Anka Levana, Mihai Prejban, Cristina Pleşa, Dara Iovițu

Regia: Erwin Șimșensohn

Sinopsis: În căutarea tainelor cunoașterii şi înțelepciunii, precum și a propriei identități spirituale și sexuale, Yentl traversează un hățiș de prejudecăți și obstacole de tot felul, sociale și morale. O poveste despre misterul aparențelor, despre decepțiile inimii și despre divina androginie a sufletului.

 

 

 

 

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 31 decembrie – 5 ianuarie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

Biletele se vor ridica direct de la locul de desfăşurare a piesei, specificându-se menţiunea  SemneBune.ro. Persoană de contact: Oana Monica Nae.

 

Câştigătoarele concursului sunt:

Szia Judit, care merge la piesa Yentl

şi

Mariana Electra Neagu, care merge la piesa Motke Hoţul

Pentru a intra în posesia invitaţiilor duble, mergeţi la Teatrul Mic cu cel puţin 15 minute înainte de începerea spectacolului şi spuneţi parola „am câştigat concursul Semne Bune” şi numele cu care aţi câştigat concursul.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la spectacole şi vă dorim vizionare plăcută!

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.