„Fă tu primul pas” către Teatrul de Artă

Fa_tu_primulFă tu primul pas„, un nou spectacol în PREMIERĂ la , este o comedie franceză scrisă de Jean Claude Carrière, unul dintre cei mai importanţi dramaturgi şi scenarişti francezi ai momentului, câştigător a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar şi Cannes.

La , vineri, 28 noiembrie, începând cu ora 20.15.

 

Cum ar fi să te trezeşti într-o dimineaţă cu cineva în mijlocul apartamentului tău şi totul să se transforme într-un neaşteptat joc în doi? Refuz, seducţie, fugă, atracţie şi mult umor. O poveste de iubire care în afara teatrului ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi întâmplat niciodată, despre sentimentul care îmbrăţişează adevăratele întalniri, esenţiale, dintre oameni.

 

 

Fă tu primul pas„, o comedie romantică, surprinzătoare, plină de farmec şi extrem de vie despre întâlnirea a doi oameni total diferiţi.

cu Raluca Aprodu şi Marius Călugăriţa

regia Andrei Munteanu

coregrafia Galea Bobeicu

Jean Claude Carrière este actor şi autor a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac şi The Unbearable Lightness of Being, câştigător a numeroase premii şi distincţii în lumea cinematografiei.

Durata 1h20’ | Preţ bilet: 30 lei/ 20 lei elevi/studenţi/pensionari

Rezervări: 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro | bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete

Producţie a Teatrului de Artă Bucureşti

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Andreea Tănase
Redactor-editor SB

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.

Număr articole publicate : 326