Castiga o invitatie dubla la piesa ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU

10405607_537438849693586_7390561424992722624_n

 

de Stat şi SemneBune te invită la teatru. Câştigă o invitaţie dublă la piesa ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU. Reprezentaţia va avea loc duminică, 29 iunie, ora 11:00, la (în incinta Bibliotecii Naționale a României). Pentru a câştiga trebuie să ne spui două filme în care a jucat actriţa .

Despre piesă:

ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Duminică, 29 iunie, ora 11.00, (în incinta Bibliotecii Naționale a României)

Distribuţia: , Tatiana Moroșanu

Regia: Alexandru Dabija

Sinopsis: Lola Blau este alter-ego-ul autorului Georg Kreisler. Și scriitorul, și personajul, sunt evrei vienezi. Ambii părăsesc Austria la timp, pentru a scăpa de deportare. Ambii se reîntorc în Austria după război, și după ce se lansează în cariera de entertaineri. Ambii privesc lucid la realitatea înconjurătoare, pe care o critică de la înălţimea unei satire devastatoare, care ar trebui să destabilizeze orice spectator, oricât de confortabil ar fi aşezat în scaun.

Regulament:

Nu trebuie decât să răspundeți în câmpul Recomandați pe Facebook (sau prin comentariu). Dacă nu folosiți nici un instrument de socializare (Facebook, nici G+, nici Twitter, Linkedin), puteți răspunde completând câmpurile din Lasă un semn. Extragerea este aleatorie.

Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune. Aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 26- 27 iunie 2014 a.c.
Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol, dar şi pe pagina de like.

Cele două bilete se vor ridica direct de la locul de desfăşurare a piesei, specificându-se menţiunea concurs. Persoană de contact: Oana Monica Nae.

Pagina evenimentului

Update: Câştigătorul concursului este Eli Teoharie.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Avatar
Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.