Jam slam și în România!

Acest articol a fost publicat de Bianca Dobrescu pe 2.04.2013 în rubrica Repere culturale | Evenimente.

Pentru prima oară în România:  Jam Slam Poetry

Când? Miercuri 3 aprilie, ora 21, la Oscars Pub, pe str. Covaci nr 19., în Centrul Vechi.

Gazdele vor fi Alix Klein – Slam Poetry Bucharest și Cosmin Dominte aka JaZZ 8 – The Bridge Commitee, Sicksound Crew, câștigătorul Concursului Național de Slam și Reprezentantul României în Concursul Mondial de la Paris.

Vor performa: Ralph Kent Archie Jr. (The Bridge Committee, Sicksound Crew), Claudiu Dorobanțu aka Clue (Sicksound Crew), Alexandru Călin aka ON, Paul Cristian Crăciun, Bianca Dobrescu, Felix Marian- Crișan, Bianca Stanciu și vin invitați surpriză.

Organizatorii sunt Alix Klein, Andra Glavan și Radu Costianu din partea Slam Poetry Bucharest, facebook/slampoetry.bucharest – unde veți găsi informații despre toate evenimentele realizate până acum.

Cu ce se mănâncă?

Jam Slam Poetry este o formă de succes a Slamului, foarte răspândită în America și mediatizată mai ales în Show-urile lui Mos Def de la canalul de televiziune HBO în care au participat actori și muzicieni renumiți.

Pentru înscrieri și informații: 0726.626.216, slampoetrybucharest@gmail.com

 

Vă așteptăm!

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Bianca Dobrescu

Licențiată în filosofie, Bianca este efervescentă în activitatea cotidiană și o cititoare împătimită. A fost premiată la Concursul IDC în 2011, s-a centrat pe comunicare și relații publice și este activistă culturală. A debutat cu poezie la Ed. Grinta în volumul „Toamna asta citim Kafka” (2012). Face jurnalism economic și cultural. Nu-i plac mușchii și lichelele.