Iașul cultural

 

iasi

 

 

Iașul promite! Promite amuzament, distracție, reîntoarcerea la copilărie… Promite cultură! Luni, 11 februarie 2013, între orele 20.00 – 22.00, la Galeria de Artă Grand Hotel Traian, va avea loc expoziția Șoapte brodate. Lucrările Ecaterinei Marghidan vă așteptă la Galeria de Artă Grand Hotel Traian până pe 28 februarie!

Între 3 și 21 februarie va avea loc Expoziția de Artă Digitală Dare to be different, semnată de Ionuț Caras, la Galeriile de Artă ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din , Corpul I, Bulevardul Carol I, nr. 19 (Centrul de Studii Europene). Intrarea este liberă.

La Pallas Mall, între 7 și 14 februarie 2013, Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale vă invită la expoziția națională – Icoana- credință și tradiție, ediția I. Intrarea este liberă.

Teatrul își face simțită prezența! Miercuri, 13 februarie 2013, ora 20:00, la Cafeneaua Maideyi ești așteptat la o super comedie: Căsătorie în…doi, un spectacol în regia lui Andrei Ciobanu cu Ana Hegyi și Andrei Ciobanu. Biletul costă 10 le i (se pot achiziționa de la Maideyi zilnic, inclusiv în seara reprezentației). Rezervări: 0749382554 / 0332440521

Ateneul Tătărași în colaborare cu Asociația Pur și Simplu, vă invită la premiera spectacolului de Turnul Albastru, spectacol ce va avea loc joi, 14 februarie 2013, ora 19.00, la Ateneul Tătărași. Un text despre trădari și ratari, iluzii și lașități, speranțe și capitulări. Despre ființa noastră cea de toate zilele. Un text ancorat în teatrul psihologic. TURNUL ALBASTRU – în două personaje, adaptare după piesa Avant de mourir de Val Butnaru, cu o durată de o oră și jumatate. Biletele costă 15 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, 10 lei.

Regia: Andrei Cantaragiu
Coregrafia: Erica Ioana Moldovan
Distribuție: Andrei Cantaragiu – Ovidiu
Erica Ioana Moldovan – Magda

SURSA: http://culturainiasi.ro/

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Ioana Miron

Avatar