Castigatorii electric&more

Câștigătorii acestei ediții a concursului sunt:

-Mauro

– Adina Barangă

Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorii trebuie să trimită un email la adresa arnoux@semnebune.ro, mail care să conțină numele, adresa poștală și un număr de telefon. Trimiteți acest mail în maximum 10 zile de la afişarea acestui articol pentru a intra în posesia premiului.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Avatar
Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010.

Comentarii

  1. Pardon, nu ma descalifica nimeni si nimic (pentru nimic) in lumea asta, sunt cat se poate de prezenta, intreaga (jumatate-de-om calare pe jumatate-de-suflet, tot intreg se numeste) si bine directionata, atat de bine incat eu insami sunt cea care curma acest dialog, avand in vedere ca ati pornit de la presupunerea ca mesajul meu este „hate-areala”.

    1. nu sunt de acord cu perspectiva pe care o prezinti. in primul rand, nu e reala – tu pleci de la supozitii, nu eu. insinuarea pe care ai facut-o cu privire la concurs o argumentezi subiectiv si este ofensatoare. la prima citire a mesajului tau, parea evident ca te-am privat de un premiu. dar zici ca nu ai participat. daca ne urmaresti, atunci esti de acord ca nu am oferit niciodata publicului nici sperante, nici frustrari. sunt de acord ca avem scapari. poate acesta este una dintre ele. in al doilea rand, incercam sa-ti propun sa treci din confortul pe care ti-l da anonimatul, ci mai mult, sa bei cafeaua cu noi (tot pe-acolo, in centrul vechi). ofera tu premiile la urmatoarea editie. sau spune care sunt criteriile pe care le vizezi. taman pentru ca nu vrem sa te indepartam, vom tine cont de parerea ta, pentru ca faci parte din publicul nostru, pentru ca noi sa-l deservim in continuare cu servicii culturale de calitate.
      Ciprian

  2. Mda… Nu am participat la concurs, insa va urmaresc de ceva timp si nu pot sa nu ma intreb (deja e prea mult!)… nu puteti, pur si simplu, sa dati aceste „premii” din start cunoscutilor, prietenilor, fara sa mai fie nevoie de aceste concursuri, de aceste invitatii la creatie? Nu de alta, dar este frustrant pentru cei care chiar au un dram de talent; in loc sa ajutati, sa ambitionati, faceti exact contrariul, introduceti indoiala in schema. Caci, comparativ cu ceea ce scriu castigatorii, ceilalti automat se intreaba: „Oare chiar n-am talent? Oare ar trebui sa ma las de scris?”… Nu, ar trebui sa-ti pui copilul, nepotul, vecinul de 10 ani (daca ai) sa scrie, pentru mai multe sanse AICI, ca in alta parte (la IDC, de exemplu), e cu totul altceva. Chiar nu stiu cine jurizeaza aceste concursuri, insa e departe de a cunoaste „limba poezeasca”. E pacat de initiativa (lumea chiar crede ca vreti sa promovati tinere talente), de aceea ati putea face ceva in sensul acesta; adica sa fie ceva pe bune.

    1. ne pare rau daca am lasat o urma de suspiciune in privinta desfasurarii concursului „cartea de vizita cu autograf”. de altfel, nu esti prea departe de realitate, numai ca hate-areala pe care o incerci, te descalifica pentru a avea dialog mai departe. ai dreptate, premiem „cunostinte si prieteni” din comunitatea SemneBune, de pe facebook, pt ca da, e un grup deschis celor prieteni cu cartea – si al nostru implicit. nu cunoastem personal pe fiecare individ care interactioneaza cu noi. unele premii s-au dat la dorinta scriitorului, deci, urmand rationamentul tau, trebuie sa-i suspectam si pe ei. pardon, nu o vom face! sa stii ca esti liber sa ramai un fin observator si sa ai indoieli fata de noi. ori, ma gandesc ca ai putea sa te alaturi, si chiar sa decizi cine sa primeasca premiile. si vorbesc foarte serios. ai vreo competenta in acest sens?

  3. Intr-adevar creatiile sunt cele mai bune, NOT!Se putea alege mai bine