Castiga romanul Ani cu Alcool si Sex

Revista SemneBune vă invită la „Cartea de vizită cu autograf”

Acest , ca și altele pe care le organizăm, au ca scop promovarea scriitorilor români, debutanți sau consacrați, invitații la achiziție de carte și la multă lectură.

Puteţi câştiga cel mai recent roman al scriitoarei , intitulat Ani cu Alcool şi Sex, apărut în 2012 la editura . Cartea este continuarea romanului  Sânge Satanic, publicat în 2010 la aceeaşi editură.

Toate cărțile intrate în concurs conțin autograful autorului

Despre autor:  s-a născut pe 10 mai 1980 la Bucureşti. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia Filosofia Culturii, şi un master în cadrul aceleiaşi universităţi, încheiat în 2005 cu dizertaţia Despre natura adevărului propoziţiilor matematicii şi logicii la L. Wittgenstein. A urmat un master şi în cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice. În perioada 2006 – 2009 a lucrat ca redactor la revista Metalhead.ro. Din 2009, este redactor al revistei EgoPHobia, unde are şi o rubrică permanentă, Cronica nihilistei. A publicat proză, filosofie, critică literară, eseuri, studii, interviuri cu personalităţi culturale în revistele EgoPHobia, Tiuk!, Ateneu, Cultura, Sisif, Fiore Magazine, Noema, Subcultura, Accent Cultural, Suspans, Playboy. Semnează şi cu pseudonimul Morgothya.

Cărţi publicate: Sânge Satanic (2010), (2012) şi Ani cu Alcool şi Sex (2012)

Pentru a putea câştiga unul dintre cele două exemplare cu autograf  trebuie să răspundeţi la următoarea întrebare:

Ce revistă a acordat romanului Sânge Satanic premiul pentru debut literar?

Puteţi trimite răspunsurile dumneavoastră până miercuri, 19 decembrie, ora 23:59. Câştigătorii vor fi anunţaţi cel târziu vineri, 21 decembrie. Pentru câştigătorii din Bucureşti premiul va fi înmânat personal, iar pentru cei din provincie, acesta ajunge prin curierat poştal.

Nu trebuie decât să raspundeți corect în câmpul recomandați pe Facebook (sau prin comentariu). Dacă nu folosiți nici un instrument de socializare (Facebook, nici G+, nici Twitter, Linkedin), puteți răspunde completând câmpurile din „Lasă un răspuns”.

Mult succes tuturor!

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Avatar
Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010.

Comentarii

  1. Revista Tiuk a fost cea ce a acordat romanului Sânge Satanic premiul pentru debut literar ,too late tho..