Casting la Teatrul Arte dell’Anima

TEATRULUI ARTE DELL’ ANIMA ORGANIZEAZĂ CASTING PENTRU TRUPA SA DE IMPROVIZAȚIE 

Castingul „ImproArt Show” face parte din proiectul  „Anima pentru Societate”, ediția a VIII-a!

Teatrul Arte dell`Anima organizează CASTING în vederea formării trupei de improvizație a teatrului, ImproArt Show, formată din actori sau studenți la actorie în ultimul an. Proiectul face parte din conceptul Anima pentru Societate, proiect de susținere a artiștilor independenți.

Ești actor sau student în ultimul an la o facultate de teatru? 

Trimite documentele necesare înscrierii până la data de 24 iunie 2020 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro, cu titlul „Casting ImproArt Show”:

  • CV-ul tău + 1 fotografie
  • O filmare de maximum 1-2 minute în care să spui câteva lucruri despre tine și să răspunzi la întrebarea De ce impro?

În cadrul acestui proiect, viitorii membri ai trupei vor fi pregătiți de către Mihaela Sîrbu, alături de care vor face workshop-urile și repetițiile pentru primul spectacol al trupei ImproArt Show. Pregătirea și repetițiile se vor desfășura, zilnic, în perioada 01.07.2020-05.08.2020, 6h/zi. Programul de repetiții va fi stabilit ulterior.

Mihaela Sîrbu este actriță de teatru și film. Din 2003 este conferențiar universitar doctor la UNATC. A făcut parte din prima trupă de improvizație din țară: IMPROSHOW. Din 2003 a predat improvizație pentru actori profesioniști (UNATC, Teatrul Național Tîrgu Mureș, Teatrul Municipal Baia Mare, Teatrul „Anton Pann”, Râmnicu Vâlcea), copii și adulți în cadrul unor workshop-uri și sesiuni de teambuilding. În 2007 a fondat Şcoala de Improvizaţie.

Selecționații vor fi anunțați la data de 30 iunie 2020!


Calendar Concurs:

  • 06.2020 – 24.06.2020 – Înscrierea candidaților
  • 06.2020 – 29.06.2020 – Selecționarea candidaților
  • 06.2020 – Anunțarea selecționaților
  • 07. 2020, 12:00-17:00 – Workshop de selecție a trupei

***

Pentru mai multe detalii despre Teatrul Arte dell` Anima și povestea noastră:

 

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.