Câștigați o invitație dublă la O noapte furtunoasă – Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima şi SemneBune vă  invită la

Vă oferim o invitație dublă la spectacolul O noapte furtunoasă – joi23 martie, orele 19:00. 

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole care se joacă în stagiunea curentă la Teatrul Arte dell’Anima.

Un spectacol expoziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. O lume a mahalalei unde politica se amestecă cu pasiunea, iubirea cu moralitatea și modul de viață este unul impulsiv. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.

O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă,  „O noapte furtunoasă” îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în , făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează.

Un carusel de emoții și de încurcături, o punte între trecut și viitor, un spectacol pe care nu trebuie să îl ratezi! Așadar, te invităm pe 23 martie, orele 19:00, să te destinzi cu un spectacol de zile mari, să râzi și să uiți de problemele de acasă măcar pentru o oră și jumătate!

Distribuție: Alexandru Banciu, , Mircea-Alexandru Băluță, , , , , Ana Crețu
Producție: Teatrul
Regie: Florin Liță
Scenografie: Ioana Colceag

__________________________________________________________________________________

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin instrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici și a Teatrului Arte dell’Anima aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 15 – 22 martie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.