Concurs TES. Două invitații duble la două spectacole

de Stat şi Revista SemneBune vă invită la Vă oferim o invitație dublă la spectacolul ”TEIBALE SI DEMONUL EI” și o alta (tot dublă)  la ”ÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN” (vezi datele și orele spectacolelor, mai jos).

Pentru a câștiga, trebuie să menționați titlurile a cel puțin două piese de care se desfășoară la TES (altele decât cele prezentate mai jos). În răspuns veți preciza și la care dintre cele două spectacole doriți să participați.

Teibale si demonul ei TEIBALE SI DEMONUL EI – Miercuri, 12 noiembrie, ora 19.00
Distribuția: Alexandra Fasolă, Mircea Dragoman, Geni Brenda, Veaceslav Grosu, Cornel Ciupercescu, Viorel Manole, Nicolae Botezatu
Regia: Szabó K. István
Sinopsis: Pornind de la mentalităţile magice, Isaac Bashevis Singer ne propune o viziune modernă despre cel mai temut dintre demoni: demonul interior al fiinţei umane, cel care relevă abisurile inconştientului, o forţă tainică, irepresibilă, care naşte dragoste şi ură, fascinaţie şi repulsie, împingând trăirile către încălcarea tabuurilor şi o răzvrătire ce poate duce la nebunie şi moarte. O poveste dramatică în care spiritualitatea şi sexualitatea intră în coliziune, o poveste despre cruzimea convenţiilor şi puterea milei, care în cele din urmă triumfă. 

 

 

In vizita la domnul GreenÎN VIZITĂ LA DOMNUL GREEN – Joi, 13 noiembrie, ora 19.00

Distribuția: Virgil Ogașanu, Tudor Istodor

Regia: Erwin Șimșensohn

Sinopsis: În vizită la Domnul Green, cea mai cunoscută piesă a sa, a fost jucată în 43 de ţări și tradusă în 23 de limbi. Printre numeroasele premii obţinute amintim ”KulturPreis Europa”, ”Inthega Prize” (Germania) şi ”Premiul pentru Cea Mai Bună Piesă” (Grecia, Mexic, Turcia, Israel, Chile şi Uruguay). Un bătrân evreu văduv din Manhattan a renunţat să se mai bucure de viaţă, trăind într-o izolare fizică şi spirituală autoimpusă. Întâlnirea cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut, aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste captivantă cu  final neașteptat și emoționant… Autorul despre opera sa: „În vizită la domnul Green are o viaţă artistică pe care nu mi-am imaginat-o acum câţiva ani când m-am aşezat la masa de scris pentru a relata această poveste extrem de apropiată, de personală. Nu am visat vreodată că o sală plină de oameni necunoscuţi vor urmări (aşezaţi) în întuneric piesa mea la Bucureşti. O consider o mare favoare şi o mare responsabilitate“.

Regulament:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin intrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc). Extragerea este aleatorie.

Vă mulțumim dacă apreciați pagina de Facebook a revistei SemneBune, aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 10-12 Nov. 2014 (ora 17:00).

Câştigătorul va fi anunțat prin UPDATE la acest articol, dar şi pe pagina de like.

Biletele se vor ridica direct de la locul de desfăşurare a piesei, specificându-se menţiunea concurs semnebune. Persoană de contact: Oana Monica Nae.

UPDATE!

Câștigătorii sunt George Silviu și Raluca. Felicitări! Mai poftiți și altă dată! 🙂

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Comentarii

 1. Un rege Lear evreu si Mic si-al dracu’
  Piesa dorita: „In vizita la domnul Green”.

 2. Alte 2 piese de teatru care se joaca la TES sunt :
  „Dinastia Efros” si
  „Duşmancele, o poveste de iubire”
  As dori sa particip la reprezentatia piesei: „In vizita la domnul Green”.

 3. Piese de teatru care se joaca la TES: „Buna seara, domnule Wilde”, „Dinastria Efros”. As dori sa urmaresc piesa „In vizita la domnul Green”.

 4. Un rege Lear evreu si Stele ratacitoare. Particip pentru Taibale si demonul ei.